Aceasta postare a fost editata de Cristinick: 22 February 2011 - 12:02 AM
Motiv editare: scos tel, mail.
Remediul naturist care m-a salvat de cancer remediul naturist care m-a salvat de cancer
Scris 21 February 2011 - 09:53 AM
Scris 21 February 2011 - 10:41 AM
DrPirvulescuIoan, la Feb 21 2011, 09:53 AM, a spus:
Pentru ca ati pus in fata numelui "dr",am sa va intreb cum functioneaza si ce sta la baza acestei afirmatii"am invins cancerul"?
Scris 21 February 2011 - 10:44 AM
Deja mulți creduli au cumpărat produsul contra unor sume între 1.000 și 1.500 de lei pe lună, deși medicamentul nu are nici prospect și nu este omologat, nefiind susținut de niciun studiu medical.
Medicii oncologi din Iași, dar și cei din Capitală au precizat că nici măcar nu au auzit de Interfitron și de proprietatea acestuia de a distruge tumorile canceroase. Am consultat pacienți care au luat pastile din acestea și nu le-au ajutat cu nimic. Acest medicament este înregistrat ca supliment nutritiv și nu este recunoscut de niciun coleg al meu doctor oncolog, nici de Colegiul Medicilor și nici de Asociația Distribuitorilor de Medicamente
Acum sincer, nanotehnologia aia nu e la indemana oricui, mai ales in Romania .
Scris 21 February 2011 - 03:47 PM
Aceasta postare a fost editata de Cristinick: 22 February 2011 - 12:02 AM
Motiv editare: email sters.
Scris 22 February 2011 - 02:41 PM
Vă trimit şi o traducere realizată de pe: http://engon.de/c4/t...e/chemo2004.htm
Un studiu de amploare facut in Australia cu peste 200.000 de bolnavi de cancer tratati cu citostatice arata ca succesul tratamentului acesta este aproape ZERO sau cel putin nesimnificativ din punct de vedere medical.
In Anul 2004, in Australia s-a facut un studiu cu privire la sansa supravietuire a cancerului la adulti dupa 5 ani de la descoperirea bolii si anume dupa tratamentul cu citostatice facut in mod standard de medicina alopata.
Lucrarea originala poarta numele: The Contribution of Cytotoxic Chemotherapy to 5-year Survival in Adult Malignancies, clinical onkology 16, 2004, Australia, p. 549-560
Autori :Graeme Morgan (1), Robyn Wardy (2), Michael Bartonz (3)
(1)Sectia de radiooncolgie Sydney Nord, Royal North Shore Hospital, Sydney, NSW;
(2) Sectia de oncologie St Vincents Hospital, Sydney, NSW;
(3) Asociatia pt. studiul si evaluarea rezultatelor oncologice Liverpool Health Service, Sydney, NSW, Australia
Articolul original contine 110 numiri de surse.
Sumarul studiului
Analiza datelor la peste 200.000 de pacienti de cancer din USA si Australia intre anii 1990 pana in 2004
a scos la iveala un rezultat catastrofal cu privire la tratamentele cu citostatice.
S-au analizat 72.946 de pacienti cu cancer in Australiasi 154.971 in Statele Unite si
s-a constatat ca citostaticele au dus la rezultate pozitive (supravieturea cancerului peste 5 ani de zile)
numai la 2,3% in Australia si 2,1% in SUA.
La anumite forme de cancer mai usoare rata de supravietuire dupa 5 ani a fost intre 10-41%, la restul insa sub 1,5% iar
la anumite forme mai grave a fost de 0%.
Concluzia:
Deoarece sansa relativa de a supravietui cancerul dupa 5 ani este de peste 60% in Australia (luand in considerare toate metodele de tratement, inclusiv cele alternative si naturiste) este evident ca folosirea citostaticelor ca mod de tratament nu are decat un rol neinsemnat la supravieturea cancerului. Pentru a justifica finanzarea si folosirea mai departe a acestor medicamente este nevoie de un control riguros asupra costurilor si efectelor negative asupra sanatatii aduse de acestea.
O scurta analiza a datelor :
La cancerul de pancreas, vezica urinara, rinichi si uter, melanom, sarcom in parti moi,
tumoare primara necunoscuta nu a supravietuit NICI UN PACIENT TRATAT cu citostatice dupa 5 ani
de la descoperirea bolii.
La cancerul de plamani rata de supravietuire in USA este de 2% iar in Australia de 1,5%.
Din 20741 pacienti in USA si 7792 in Australia mai traiau dupa 5 ani numai 414, respectiv 116.
La cancerul de san rata de supravietuire in USA este de 1,4% iar in Australia de 1,5%.
Din 10661 paciente in Australia si 31133 paciente in USA care au fost tratate cu citostatice dupa cinci ani mai traiau in medie numai 1,5% la suta, adica din 41794 de paciente au supravietuit numai circa 626.
Scris 22 February 2011 - 02:45 PM
DrPirvulescuIoan, la Feb 22 2011, 02:41 PM, a spus:
E drept ca nu aveam aceste statistici dar nu asta cred ca era raspunsul la intrebarea mea.E drept ca medicina clasica INCEARCA sa trateze fara succes orice boala,intr-o lume mai putin educata este usor sa te impui din punct de vedere medical chiar daca rezultatele sunt catastrofale,important este sa fim mai putini si sa reuseasca sitemul medical sa aibe cat mai multi ABONATI.
Scris 23 February 2011 - 09:10 AM
Scris 23 February 2011 - 09:29 AM
DrPirvulescuIoan, la Feb 23 2011, 09:10 AM, a spus:
Mesajul dumitale este incomplet,nefondat,nedovedit.Nu sunt afectat,pentru ca eu consum ceea ce trebuie,insa cunosc mult mai multe persoane vindecate de cancer decat crezi dumneata.Am cerut dovezi si ati venit cu texte de genuk:vă este uşor să vă daţi cu părerea, ca şi mulţi alţii,cred ca cel ce isi da cu parerea sunteti dumneavoastra.
DrPirvulescuIoan, la Feb 21 2011, 09:53 AM, a spus:
Si cum ne recomandati acest tratament?
Dovediti ca ati invins cancerul.
Eu am pus intrebari,dar dumneata ai omis sa raspunzi ,probabil ca te erijezi intr-un medic comerciant,altfel nu se explica.
Scris 23 February 2011 - 03:57 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cancer laringe | Laura_M | 7 | 21.580 |
|
Medic oncolog
cancer |
crinaspir | 14 | 47.989 |
|
Metastaze osoase tratate | bia dia | 0 | 1.425 |
|
Bloc adenopatic submandibular, ciroza hepatica cu ascita | adina savopol | 4 | 2.613 |
|
Lupta cu cancerul
sanatate din natura |
ferenc | 5 | 3.143 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS