boala psihica
Scris 19 January 2006 - 06:18 PM
astazi mi-a fost extrem exrem de rau,nu stiu ce sa mai fac .E foarte foarta rau sa te scoli dimineata cu o senzatie de rau extrem ,sa incerci sa te tarai la servici, si cand sa te programezi la doctor sa-ti spuna ca doar peste o luna ai si tu loc in schema.Stiu ,veti spune ca sunt alti si alti doctori,or'fi dar eu am fost la atatia ca nici nu le mai stiu nr. .Am ramas in somaj, dupa doi ani de zile (si chin) am gasit un servici bun dar care ma solicita(zic eu)foarte mult in sensul ca vin in contact cu foarta multa lume si nu pot sa ma eschivez ca imi e foarte rau.Va rog da-ti un sfat.Cum pot scapa de raul asta mistuitor?Ce se va intampla cu mine?Am un copil frumos destept si cuminte care vreau sa-l vad la locul lui. Va multumesc.
Scris 20 January 2006 - 12:16 AM
Pe langa ajutorul de specialitate, incearca sa vorbesti cu un prieten(a), sot, daca poti.
Apeleaza totusi urgent la un psihoterapeut.
Noi (eu si sotia), am gasit unul bun, care e si psihiatru. Ni s-a parut ce e mai bun totusi ca psihoterapeut, si suntem in continuare in cautare de psihiatru.
Dan Ghenea- iti spune ceva?-, Medicover Grozovici, tel 021/3101599. Poti, cred, chiar si Vineri, Luni, eventual.
Cat despre cum poti scapa de acest rau, n-are nici un rost sa te lupti cu el de una singura. Ai nevoie si de o persoana care sa te asculte si sa fie obiectiva, si sa identificati impreuna cauzele tensiunii interioare, te poate ajuta apoi sa-ti gestionezi, temperezi, etc, trairile.
Bafta, ca va fi bine! N-are nici un rost sa te sperii.
Scris 21 January 2006 - 09:54 AM
Scris 21 January 2006 - 11:39 AM
Marlboro, la Jan 20 2006, 09:50 AM, a spus:
daca trebuia neaparat sa iti bagi nasucul si pe aici trebuia sa zici ceva cu folos. miana are nevoie de ajutor, iar tie iti arde de joaca in topicul ei.
adhrianus, la Jan 20 2006, 10:27 AM, a spus:
adhrianus, nu iti era tie adresat postul de sus al distinsului Marlboro. Nu te supara pe el.
miana, scuza-ma ca am postat aici fara sa incerc sa te ajut, dar chiar nu stiu cum te-am putea ajuta noi. Inteleg ca serviciul te solicita peste masura. E neaparat sa il pastrezi?!
Aceasta postare a fost editata de ariana2006: 21 January 2006 - 11:41 AM
Scris 21 January 2006 - 05:52 PM
Scris 21 January 2006 - 06:07 PM
miana, la Jan 21 2006, 05:52 PM, a spus:
Poate nu e chiar asa, de vreme ce te termina psihic si cred eu ca si fizic. Incearca totusi ca acum, in timp ce iti tii acest loc de munca, sa iti cauti altceva mai putin solicitant.
Stiu, e usor de vorbit, greu de facut, dar sanatatea ta trebuie sa fie mai presus de orice.
Scris 21 January 2006 - 06:25 PM
ariana2006, la Jan 21 2006, 12:39 PM, a spus:
adhrianus, nu iti era tie adresat postul de sus al distinsului Marlboro. Nu te supara pe el.
scuze, dar din titlul topicului si eu am crezut la fel
scuze pentru miana. sper sa-i fie bine
Scris 21 January 2006 - 09:44 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ajutor...psihoterapeut | dinu | 22 | 13.415 |
|
tipuri de cancer de piele
generalitati-factori de risc |