Am pistrui :( ...
Scris 17 February 2011 - 09:37 PM
Scris 17 February 2011 - 09:43 PM
Scris 17 February 2011 - 10:12 PM
eu am scapat de pistruii aparuti de la soare(care erau foarte urati,nu ca cei naturali) cu zeama de lamaie.iti tamponezi fata dimineata si seara,lasi sa actioneze 5 minute si apoi clatesti cu apa calduta,iar la 2-3 zile iti prepari o masca din 3 lingurite de zeama de lamaie si un galbenus de ou, lasi sa se usuce si apoi clatesti.
eu am scapat de ei, dar repet:erau pistrui de la soare.nu stiu daca vei reusi sa-i scoti definitiv , dar cel putin o depigmentare ar trebui sa se observe.
Scris 17 February 2011 - 11:02 PM
Se tot intreba saraca cum naibii de se goleste atat de repede .
Scris 17 February 2011 - 11:22 PM
Olgutza_04, la Feb 17 2011, 09:37 PM, a spus:
Lasati complexele deoparte,oamenii inca mai sunt capabili sa vada dincolo de aspect si sunt convinsa ca nu va uratesc acei pistrui!Fac parte din personalitatea dumneavoastra,va caracterizeaza.Cum sa va adaptati?Cand va uitati in oglinda admirati-va partile frumoase ale fetei pentru ca sunt convinsa ca aveti!
Totusi,eu va sfatuiesc sa nu va mai necajiti atat de mult din cauza pistruilor.Altii din preajma dvs. poate nici nu ii observa daca dvs. nu ii accentuati prin atitudinea lipsita de incredere(mers cu capul in jos etc.).Prin asta nu reusiti decat sa subliniati ca aveti un anumit complex pe care oamenii vor incerca sa-l descopere.
Ca sa ii indepartati,din cate am citit,numai interventiile cu laser par a fi eficiente,dar cred ca sunt costisitoare.
Capul sus,frumusetea vine din interior!(chiar asa este,nu-i o simpla vorba,iar cine va iubeste cu adevarat nu tine cont de pistruii dvs,care nici macar nu constituie un defect,sunt sigura)
O seara frumoasa!
Din partea mea
Scris 17 February 2011 - 11:37 PM
Lightsome, la Feb 17 2011, 11:27 PM, a spus:
Noapte buna!
On-topic putin:Voiam sa va mai spun,dna Olga,daca va incalzeste cu ceva,chiar si vedetele de Hollywood au pistrui.Putin machiaj(putin mai mult)le rezolva imediat problema...
Aceasta postare a fost editata de Ana1996: 17 February 2011 - 11:38 PM
Scris 18 February 2011 - 12:34 AM
Şi nu toată lumea judecă omul după suflet, din păcate. Şi mai rău, e că la un moment dat, poate şi ajungi să depinzi de astfel de oameni.
Asta este, treci peste remarci, şicane sau clişee şi încerci să compensezi prin personalitate plăcută (a nu se înţelege "bun şi luat de prost").
De fapt, am uitat să te-ntreb... S-a luat cineva de pistruii tăi, sau îţi place ţie să ai o fixaţie pentru aşa ceva?
Ana1996, la Feb 17 2011, 11:37 PM, a spus:
Da, sigur. Crezi că pe Steve Buscemi, sau Danny de Vito îi preocupă vreo clipă complexe precum ochi bulbucaţi şi juma' de metru umblător?
Nu, pe lângă faptul că au milioane de dolari, sunt şi foarte charismatici (mă refer la charisma unui om cu un talent special).
Aceasta postare a fost editata de Inappropriate: 18 February 2011 - 12:35 AM
Scris 18 February 2011 - 01:45 PM
Inappropriate, la Feb 18 2011, 12:34 AM, a spus:
Nu, pe lângă faptul că au milioane de dolari, sunt şi foarte charismatici (mă refer la charisma unui om cu un talent special).
In primul rand,ma refeream la vedetele de sex feminin(si imi cer scuze ca am uitat sa mentionez asta
Nu am spus ca toate au,ci doar unele,ce-i drept.
O zi frumoasa!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Baton corector
cel mai bun baton corector pentru acoperirea cosurilor |
lxndr007 | 2 | 2.993 |
|
Frumusetea si ingrijirea tenului
Ingrijirea zilnica,lunara,ocazionala a tenului.Help!!! |