Povestea mea e cam asta : Ne-am cunoscut in 2001 am petrecut 5 ani ca "prieteni" dupa care in 2007 ramanand insascinata am hotarat sa ne casatorim , in 2008 sa nascut edy .....suntem in 2011 si ma inselat (cu patronul (42ani ) de la restaorantul unde isi gasise de lucru din sep2010) ea 26ani ...frumos nu? ....Am creerul praf...
Treaba e ca eu am mirosit-o de cand a inceput sa mearga la munca acolo si eram constient ca poate sa ajunga sa faca lucrul asta dar am lasat-o sa vad ce-i poate pielea .Dupa vreo 3 luni am pus microfoane in casa
Inainte sa ma decid sa ascult toate inregistrarile de pe vreo 8 zile...i-am spus ca nu o mai las la munca ..mama ce besicata era fata ca nu prea stam bine cu banii ca x ...y ...motive . Inainte cu o zi dupa ce eu iam atrasa atentia "ai grija pe unde iti umbla piciorusele " era la bar la cafea cu el si inca o colega de munca acoperirea lor cred .
Insfarsit am ascultat inregistrarile si va dati seama ca nu mai eram crhiar atat de surprins de ce aud .Au urmat vreo 24 h dde interogatoriu fara sa-i spun ca am inregistrat-o si a recunoscut intr-un final cred ca m-a vazut pe mine prea sigur ca stiu.Nu am batut-o desi caracterul meu e foarte diferit ...
Am intrebat-o motivul .....Raspunsul ei : <Nici eu nu stiu ce a fost in capul me ,crede-ma daca as putea ti-as raspunde ...zici ca am fost vrajita am fost o proasta .
M-am gandit la 1000 raspunsuri:
.te-a satisfacut mai bine ?nu erai multumita de mine ? M-ia raspuns ...Nu ,nu e asta nici nu pot sa-mi dau seama cum de sta nevastasa cu el.
.au determinat-o banii ....dar bani sunt inca pe langa cheltuieli mai puneam si bani deoparte.
.de ce nu ai venit sa-mi spui mie din prima ...Uite asta tot face bagari de seama ...
.ai gresit ,sa intamplat 1 data o eroare ..posibil ...dar se oprea frate nu mai era la terasa cu el ,sau mai nu mai era ofticata ca nu o mai las la munca
.eu inteleg ca in viata oameni ajung sa insele pentru diferite motive ...doar ca la noi sunt 4 ani de la nunta si un copil de 3ani la mijloc.
.inteleg ca a uitat ca ajungi sa uiti ca ai barbat ,dar sa uiti ca ai copil asa mic ...nu pot sa inteleg
Ea acum imi plange si imi spune de ce nu ma gandesc ca copilul o sa creasca fara tata ...dar ea sa gandit cand sa dus la ****
Si in plus nu stiu cum a avut tupeul asta cand stia foarte bine cu nu avea nici o sansa sa ma minta sa nu o prind.
Cam asta e treaba
M-am gandit si cum zice ea :Iarta-ma ca nu stiu ce a fost in capul meu ,nu am stiut sa te aprecieez ,am avut bun si am dat cu piciorul,am gresit ,nu-ti cer sa ma ierti acum ca nu ma pot nici eu ierta , dar daca o sa poti in timp pentru copil ... si o sa-ti demonstrez ca o sa ma comport cu tine cum nu m-am comportat in viata mea o sa fiu sclava ta ....
...Decizia mea e ca o sa divortez,cu toate ca mi se rupe sufletu de copil si imi pare rau de mor....dar ce pot sa fac ...
Va da-ti seama ca de la inima mia cazut in plus ma gandesc ca in viata o sa se mai ajunga la certuri pentru ca e inevitabil ,si mie frica ca la cea mai mica cearta imi aduc aminte de cea facut acum , nu o sa ma mai pot controla si nu ajung bine.
Eu cred ca fac bine voi ce spuneti?
.
Contact
Facebook
Twitter
RSS