Buna,
As dori un sfat:mi-am facut cont YAHOO prin 2007 iar pe PC-ul de acasa am inchis totdeauna mail-ul cu "X" si nu "sign off".Astfel, de cate ori deschideam mail-ul acesta se deschidea direct fara a trebui sa introduc ID-ul si parola.Acum imi schimb PC-ul si am constatat ca mi-am uitat parola(am incercat sa ma log-ez de pe alt PC si sa verific dar nu am putut pt ca...mi-am uitat parola.Fiind conectat, la E-Mail YAHOO, cum pot sa imi recuperez parola?fara sa pierd contul?
Multumesc,
Pagina 1 din 1
parola YAHOO am uitat
Scris 17 February 2011 - 01:11 AM
Cānd deschizi Yahoo Messenger, vei vedea scris jos, cu litere mici albastre: Forgot your password ? Dă click pe acel scris, şi apoi completează căsuţele de pe pagina pe care eşti trimis. Īn acest fel ţi se va crea o nouă parolă, iar cea veche va fi anulată. Īnsă trebuie să ştii care e adresa de mail alternativă pe care ai dat-o cānd ai creat actuala adresă, pentru că acolo ţi se va trimite noua parolă.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Fra stie kreva vre-un prog k are el baza de date proprie shi atunci cand trimiti un mesaj trimite la toata baza sa de date? | clubsteaua23 | 3 | 3.579 |
|
Parola pe Mozilla | cornelinio | 1 | 3.000 |
|
Ip cameleon pt trimis mail
O informatie va rog. |
micia | 1 | 2.807 |
|
Īmi dispar din trash mesajele şterse din maibox(!?!) | Trixi | 2 | 5.383 |
|
mail yahoo
am o problema:| |
marmota blonda | 7 | 5.915 |