intrebari+raspunsuri postati intrebari...iar daca puteti...raspundeti
Scris 21 February 2011 - 05:04 PM
Ma bah si yoo XD
Poi ultima nota ii 7 :"> hm...rasa d catzel favorita?
Poi ultima nota ii 7 :"> hm...rasa d catzel favorita?
Scris 22 February 2011 - 02:33 PM
Vin alb + pepsi/cola
Locul preferat din casa?
Locul preferat din casa?
Aceasta postare a fost editata de DevilMayCry: 22 February 2011 - 02:33 PM
Scris 06 March 2011 - 11:27 PM
O intrebare... ma intreb daca poate cineva sa ma ajute. Credeti ca daca ai in componenta numelui (pe Desenatori) caractere de genul asta °º¤ø te mai gaseste lumea cand da "cautare" ? Nu de alta, dar uneori nu ma pot loga fiind in vizita sau din lipsa de timp si imi mai caut galeria si asa....
Scris 13 March 2011 - 01:36 PM
Poate sa-mi spuna cineva ce s-a intamplat cu site-ul desenatori.ro???????!!!!!!!!!!!!!!
Pentru ca eu cand ma loghez frumusel si vreau sa-mi vad desenele,atunci ma dezlogheaza(nu stiu daca ezista cuvantul asta,int prea nervoasa sa gandesc)si nu-mi desenele,si chiar nu-mi arata nimic.iar cand vreau sa ma uit la desenele altora nu-mi apare nimic!!!!ce domane fereste s-a intamplat,vreau raspunusuri rapide,foarte rapide!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pentru ca eu cand ma loghez frumusel si vreau sa-mi vad desenele,atunci ma dezlogheaza(nu stiu daca ezista cuvantul asta,int prea nervoasa sa gandesc)si nu-mi desenele,si chiar nu-mi arata nimic.iar cand vreau sa ma uit la desenele altora nu-mi apare nimic!!!!ce domane fereste s-a intamplat,vreau raspunusuri rapide,foarte rapide!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Scris 13 March 2011 - 02:16 PM
mara_kendra, la Mar 13 2011, 01:36 PM, a spus:
Poate sa-mi spuna cineva ce s-a intamplat cu site-ul desenatori.ro???????!!!!!!!!!!!!!!
poi si yo am patit la fel
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
teme combinate |
turti | 94 | 19.441 |
|
Pagini de colorat electronice | Trixi | 0 | 1.332 |
|
Tipologia otaku-ului | catherinedeneuve | 27 | 14.448 |