Linkin Park - (inclusiv vs. Metallica-ul :) )
Scris 03 September 2004 - 08:10 PM
nu-sa chiar asa de rai........daca ar fii mai realisti un pic..... :pee :winca: :winca:
Scris 03 September 2004 - 10:04 PM
Lincain Parca sunt o trupa mult prea tare pentru secolul asta!!!Fapt pentru care ii ador dupa Evanescence alta super trupa!!!Toate melodiile de la Lincain Parca sunt super dar Meteora e un album foarte reusit!!!Sper sa scoata cat mai curand un nou album cel putin la fel de tare ca ultimul!!!Si inca ceva ma enerveaza ca tot ii copie cei de la Praf in Ochi!!!
Scris 03 September 2004 - 11:01 PM
Desi imi place Lincain Parca nu sunt de acord cu titlul thread-ului. [Oricum scopul unui forum e de a strange opinii, dintre care multe se vor afla in contradictoriu.]
De exemplu Dream Theater nu canta metal si din punct de vedere 'tehnic' sunt printre cei mai buni, exceland la capitolul live. Desigur, compar aici doua genuri diferite, dar sper sa nu gresesc atat de mult daca fac o comparatie de genul 'muzica clasica' / 'muzica populara'. Ma rog, pe principiul ca ambele sunt contemporane.
De exemplu Dream Theater nu canta metal si din punct de vedere 'tehnic' sunt printre cei mai buni, exceland la capitolul live. Desigur, compar aici doua genuri diferite, dar sper sa nu gresesc atat de mult daca fac o comparatie de genul 'muzica clasica' / 'muzica populara'. Ma rog, pe principiul ca ambele sunt contemporane.
Scris 27 September 2004 - 07:45 PM
Scumpicaa,cunosc si oameni pe care nu-i deranjeaza ca Praf in Ochi copiaza Lincain Parca-ul,ci chiar ii asculta si pe ei.in privinta lor,parerile sunt impartite.mie imi place si pe.I.O.!!! :dee iar la Lincain Parca imi plac mai ales ideile folosite in clipuri.exista o idee interesanta in clipuri ca "numb" sau "from the inside".Uitati-va la clipurile astea si spune-ti ce intelegeti?Ce idee credeti ca vor ei sa scoata in evidenta? :winca:
Scris 08 October 2004 - 09:57 PM
Lincain Parca is simply the best 2 me!!! Ador Lincan Parca imi plac atat de mult...Am Meteora, am avut Hybrid Theory si acum fac rost de Reanimation!!!! Ador formatia asta... canta asa de bine, sunt pur si simplu cei mai tari(4 me)
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Magnificii |
maybe | 65 | 18.378 |
|
Sofia Rotaru.. | Aurum | 10 | 532 |
|
Leanca Eduard
Vreau sa fiu mare |