De fapt in ziua de azi mai ales in USA si UK se cere pictura digitala.Este mult mai rapida si eficace + poti crea efecte nemaipomenite!
Dar..trebuie sa studiezi mult si sa exersezi mult..ani la rand.Toti artistii cunoscuti si renumiti ce ii cunosc insa stiu sa picteze si sa deseneze in stil traditional.Deci...trecerea la pictura digitala este sa zic asa ca ex. cum ai trece de la chitara rece la electrica:)Un fel de Bob Dylan:)Talentul este acelasi,instrumentul insa..produce sunete deosebite si unice si nelimitate.
In lumea actuala trebuie sa fii rapid si sa lucrezi ca atare.In plus..competitia este tot mai puternica si acerba.Nu stiu cum este in Romania...dar stiu cum este in USA si ce fel de competitie si talent imens eista!
Personal,cand lucrez la o pictura digitala, fac o combinatie(posibila doar pe computer)de ulei+pasteluri+conte crayons+airbrush.Corel este diferit de Photoshop.Este unealta artistului modern al sec XXI.
Va dau tutror un ex. prin ultima mea lucrare,un portret al actorului Tommy Lee Jones,din o serie de celebrities portraits la care inca lucrez de cateva luni pt. o agentie de entertainment din London.
Portretul este in intregime lucrat digital.
Thank you,
Cheers
Tommy_Lee_Jones.jpg (138.75K)
Number of downloads: 51
Contact
Facebook
Twitter
RSS