sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Logitech x530 help! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   VaNN 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-February 11

Scris 08 February 2011 - 10:57 PM

Buna tuturor ! Am achizitionat de curand un sistem 5.1 Logitech x530. Sunt foarte multumita de ele pe baza de sunet, dar am o mica problema , cand volumul este la minim , se aude un bazait continuu, am citit si recitat forum-uri insa nu m-au ajutat , cineva stie ce as putea face?? HELLPP :jester: (SCUZE DACA NU AM POSTAT IN PARTITIA CORECTA!)

Aceasta postare a fost editata de VaNN: 08 February 2011 - 11:01 PM

0

#2 Utilizator offline   Paul Brahtl 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 25-July 07

Scris 09 February 2011 - 08:35 AM

Este o problema a sistemului audio. Tu nu ai ce sa-i faci decat daca te procepi la electronica.
Daca e in garantie, eu cred ca poti sa-l duci inapoi. Daca nu mai e in garantie, da-l la un electronist, sau obisnuieste-te cu el asa cum e.
0

#3 Utilizator offline   VaNN 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 08-February 11

Scris 09 February 2011 - 02:39 PM

cu siguranta nu este ceva de la mine? nu vreau sa ma intorc cu ele , si daca imi da unele noi sa se intample tot la fel ^^
0

#4 Utilizator offline   Paul Brahtl 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 February 2011 - 03:08 PM

Ca sa faci proba ca este sigur sistemul de vina, ia sistemul, mergi cu el in alta camera si il alimentezi, fara sa fie cuplat la nimic, nici calculator, nici mp3 player, etc.
Daca si acolo ai acelasi zgomot de fond, atunci el este al aparatului. Daca zgomotul de fond dispare, atunci poti banui diverse surse de zgomot (electromagnetic, desigur) de genul: router wireless, telefoane fara fir, etc
0

#5 Utilizator offline   Jugulator 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-April 07

Scris 10 February 2011 - 08:44 PM

Posibil ca biziiala sa provina si de la cipul audio de pe placa de baza/posibile interferente (CD/Line In active, de exemplu).
0

#6 Utilizator offline   Paul Brahtl 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 11 February 2011 - 09:19 AM

Vezi postareaJugulator, la Feb 10 2011, 08:44 PM, a spus:

Posibil ca biziiala sa provina si de la cipul audio de pe placa de baza/posibile interferente (CD/Line In active, de exemplu).

Daca e un zgomot care provine de la calculator el este amplificat odata cu semnalul, iar la volum minim n-ar trebui sa se auda.
Ce are el este un zgomot de fond ce nu parcurge etajul de amplificare, foarte posibil o filtrare proasta in sursa amplificatorului.
0

#7 Utilizator offline   For_my_shadow 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 18-July 11

Scris 18 July 2011 - 01:42 PM

Buna tuturor ! Am achizitionat de curand un sistem 5.1 Logitech x530 si am o problema, se aude un bazait constant in boxe,bazait care se amplifica atunci cand volumul este dat la minim sau la maxim. Am citit pe forumuri, nu am probleme cu impamantarea deoarece am probat sistemul pe un alt PC, sistemul ramanand conectat in aceeasi priza si nu bazaia. De asemenea am mai citit ca ar trebui sa dau pe mute tot ce nu folosesc (line in, microphone etc) dar am sistem de operare Windows 7 si nu am gasit volume mixer asa cum apare pe un Windows XP. Ce ma sfatuiti? Nu stiu de unde ar trebui sa setez. Placa de sunet o am de anul trecut, nu cred ca asta ar fi problema pt. ca inainte aveam sistem audio 2.1 si mergea foarte bine, nu se auzea niciun bazait. Multumesc.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Rog sfaturi!
Placa video cu TV-Out
URAGAN  7 6.662
Hot Topic (New) temperatura la amd xp TZEP  21 14.338