sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Depresia, Anxietatea sau Stresul se pot trata naturist? Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Adinabluesky 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-February 12

Scris 20 February 2012 - 04:58 PM

Invitatie de alăturare la grupul de sustinere pt pers kre se confrunta cu anxietatea si depresia. In Bucuresti. Lasati mesaj sa intram in legătura. Multa sanatate
0

#12 Utilizator offline   Brukner 

• I am large, I contain multitudes.
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-December 10

Scris 20 February 2012 - 05:31 PM

Aha, acum mi-am dat seama de ce psihoterapia nu este naturista. Implica sinteza.
In disputarea credintelor se mai foloseste si dialectica. Teza + Antiteza -> Sinteza.
4

#13 Utilizator offline   anamariatoma 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 18-April 06

Scris 09 May 2012 - 02:01 PM

Ma alatur si eu langa voi si pot sa recomand rhodiolin folosit 3 luni continuu,efect: creste nivelul de serotonina - substanta supranumita si "hormonul fericirii sau al bunei dispozitii.Apoi combini Stress Management B-Complex (1-1-1 dupa masa, complexul de vitamine B are efect de relaxare a sistemului nervos central si periferic combatand agitatia si insomniile), alternand dupa cate 1 flacon consumat cu MagneZi B6 (1-1-1, dupa masa, magneziul din compozitie stimuleaza functionarea echilibrata a sistemului nervos, confera rezistenta psihica, inlatura angoasa si imbunatateste concentrarea). Se administreaza aceasta suita alternanta timp de 2 luni (1 flacon de Stress Management, urmat de 1 flacon de MagneZi B6).
Eu am procurat produsele on-line de pe acest site:Link-ul meu

Sper ca v-am fost de ajutor.
Astept parerea voastra!

Vezi postareaAndreeA.1986, la 18 January 2012 - 10:48 AM, a spus:

Ai dreptate in legatura cu rhodiolin, eu l-m gasit aici http://www.retetanat.../rhodiolin.html ,si l-am procurat .Partea buna la produsele naturiste (la cele care rezultate ,bineinteles)este ca nu au efectele secundare pe care le au medicamentele recomandate de psihiatru.Pe langa tratament incercati si sa iesiti in aer liber, faceti plimbari cat mai des,gasiti-va un hobby ,ceva ce va placut mereu sa faceti. SANATATE VA DORESC!

0

#14 Utilizator offline   marcone 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 29-September 07

Scris 20 May 2012 - 02:38 PM

Vezi postareaana-noneu, la 08 February 2011 - 12:49 PM, a spus:

Chiar as fi curioasa daca au mai fost si altii pe care plantele i-au ajutat intr-adevar.

chiar si poza din status pe care o afisezi arata tristetea din tine,si mai mult,arata,cred eu ca boala ta nu este fizica.intra pe http://paranormal.ablog.ro gasesti naturiste si bio,le cercetezi fata de altele pe care le-ai cercetat dar ,eu iti propun sa faci ritualul cu lamanarea.bafta

Aceasta postare a fost editata de Aseneth: 20 May 2012 - 02:44 PM
Motiv editare: scurtat citat

0

#15 Utilizator offline   Brukner 

• I am large, I contain multitudes.
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-December 10

Scris 20 May 2012 - 03:20 PM

Vezi postareamarcone, la 20 May 2012 - 02:38 PM, a spus:

chiar si poza din status pe care o afisezi arata tristetea din tine,si mai mult,arata,cred eu ca boala ta nu este fizica.intra pe http://paranormal.ablog.ro gasesti naturiste si bio,le cercetezi fata de altele pe care le-ai cercetat dar ,eu iti propun sa faci ritualul cu lamanarea.bafta

Da, dupa cateva tratamente naturiste sigur va avea nevoie de lumanari.
7

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Aloe vera miha_carmen  12 7.460
Replici noi Homeopatie
O intrebare
Andreyvrj  11 11.300
Replici noi Atasamente Coada soricelului cristina_diana  7 5.454
Replici noi Nova vita
Cit costa un tratament recomandat de acest centru?
babutza 52  0 1.827
Replici noi Tratament ciroza
sfaturi
cristian h  5 7.413