Multumesc!
Portofoliu freelancer
Scris 05 February 2011 - 01:48 AM
Multumesc!
Scris 05 February 2011 - 09:05 AM
Da si tu niste linkuri sa ne minunam, e posibil sa am ceva de lucru pentru tine daca chiar esti in stare sa scrii.
Scris 05 February 2011 - 03:22 PM
Scris 06 February 2011 - 01:39 AM
Astept pareri; criticile sunt cu atat mai binevenit cu cat ma vor ajuta sa prosper.
Aceasta postare a fost editata de ZeroCoolX: 06 February 2011 - 01:39 AM
Scris 06 February 2011 - 10:11 AM
Citeaza
"I worked" sau "I've been working as a freelancer for ... already"
"i" nu se scrie niciodata altfel decit capitalizat
"someway or another" -> "one way or another"
"pasion" -> "passion"
Bine, am vazut si mult mai rau de-atit, deci nu te ingrijora, per total e aproape acceptabil. Ziceai de portofoliu, asa ca arata-ne si tu ceva publicat online. Daca ai zice si un pret, ar fi si mai bine.
P.S. Sfaturi finale, gratis - gindeste-te inainte sa scrii un articol ce vrea omuletul care cauta chestia respectiva in Google. Articolul ala despre free ebooks e sublim, doar ca nu spune absolut nimic - pe linga faptul ca ai omis sa mentionezi despre portabilitatea formatului, eu - ca cititor, cind dau de un astfel de articol, vreau linkuri catre resurse de carti electronice, preferabil legale si nu torrenti cu chestii copyrighted. Sper ca ai prins ideea si nu o sa mi-o iei in nume de rau. Daca nu, eu pierd 2 minute cit mi-a luat sa scriu asta, tu o sa pierzi mult mai mult pe viitor.
Scris 06 February 2011 - 10:55 AM
Jugulator, la Feb 6 2011, 10:11 AM, a spus:
"i" nu se scrie niciodata altfel decit capitalizat
"someway or another" -> "one way or another"
"pasion" -> "passion"
Bine, am vazut si mult mai rau de-atit, deci nu te ingrijora, per total e aproape acceptabil. Ziceai de portofoliu, asa ca arata-ne si tu ceva publicat online. Daca ai zice si un pret, ar fi si mai bine.
P.S. Sfaturi finale, gratis - gindeste-te inainte sa scrii un articol ce vrea omuletul care cauta chestia respectiva in Google.
Multumesc pentru corecturi, insa nu sunt total de acord cu penultima. Cat despre continut online, am scris continutul de aici: http://jocuri-remi.ro/
O sa revin si cu ceva articole scrise in engleza.
In ceea ce priveste preturile, desi prefer sa discut asta in privat, discutam incepand de la 1$/100 cuvinte sau 12$/ora
Aceasta postare a fost editata de ZeroCoolX: 06 February 2011 - 11:01 AM
Scris 06 February 2011 - 11:58 AM
Scris 06 February 2011 - 12:11 PM
Jugulator, la Feb 6 2011, 11:58 AM, a spus:
Nu am venit aici sa ma dau mare cu ceea ce am; sunt constient ca nu am renume, dar avand in vedere ca am avut oportunitatea sa scriu si la 1.5$/100 cuvinte de cateva ori, nu cred ca cer chiar atat de mult. Oricum, eu am cerut sfaturi legate de cum sa-mi imbunatatesc portofoliul; am deja cateva persoane pentru care scriu articole, poate doar pe viitor sa caut si alta slujba.
Scris 06 February 2011 - 12:37 PM
Scris 06 February 2011 - 12:51 PM
Jugulator, la Feb 6 2011, 12:37 PM, a spus:
A fost vorba de articole scrise in limba romana.
Jugulator, la Feb 6 2011, 12:37 PM, a spus:
Asta e cam ce cautam, multumesc!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Schimb link , am peste 4000 /zi
schimb link |
Godessdiana88 | 0 | 669 |
|
Cateva site-uri utile SEO
Cateva site-uri utile SEO |
Expertu | 8 | 6.402 |
|
imi puteti da cateva sugestii despre cum ar trebui sa optimizez site-ul | Kobe_ | 1 | 4.898 |
|
Director web
Director web |
Sistemebis33 | 5 | 1.577 |
|
Manual de Optimizare pentru Paginile Web | virruss | 14 | 12.537 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS