Nepotriviri sexuale
Scris 03 February 2011 - 12:24 PM
Se stie ca exista nepotriviri sexuale. Trebuie sa se ajunga neaparat in pat pentru a observa acest lucru ? Credeti ca lungimea degetelor de la maini sau a nasului pot indica marimea penisului ? Sau credeti ca ar fi indicate niste discutii preliminare in care fiecare sa precizeze ce anume vrea de la partener/a ?
Scris 03 February 2011 - 12:27 PM
Dr. Strut, la Feb 3 2011, 12:24 PM, a spus:
Credeti ca lungimea degetelor de la maini sau a nasului pot indica marimea penisului ? Sau credeti ca ar fi indicate niste discutii preliminare in care fiecare sa precizeze ce anume vrea de la partener/a ?
Esti durere.
De ce, fata, potrivirea sexuala se reduce numai la cheita potrivita pentru lacatelul bine potrivit ?
Nica nu stii despre secs.
Scris 03 February 2011 - 12:32 PM
Dac-as fi fost un domn as fi fost mult mai dispus sa te ajut.
In rest, nici eu nu stiu mare lucru. Da' sa nu mai spui la nimeni asta.
In rest, nici eu nu stiu mare lucru. Da' sa nu mai spui la nimeni asta.
Scris 03 February 2011 - 12:51 PM
Sheeva, la Feb 3 2011, 12:27 PM, a spus:
Esti durere. 
De ce, fata, potrivirea sexuala se reduce numai la cheita potrivita pentru lacatelul bine potrivit ?
Ai rezon cind ai rezon!
"Organili" e doar instrumenturi, muzica o face al si a de cinta, ca e piculina sau contrabas, ca e muzicuta sau orga, nu are importanta.
Aceasta postare a fost editata de Pa.: 03 February 2011 - 12:52 PM
Scris 03 February 2011 - 04:43 PM
Da. Nu. Da.
Raspunsurile sunt valabile pentru o masa generala de manelisti inculti... pentru oameni care simt
Raspunsurile sunt valabile pentru o masa generala de manelisti inculti... pentru oameni care simt
Scris 03 February 2011 - 04:47 PM
Dr. Strut, la Feb 3 2011, 12:24 PM, a spus:
Se stie ca exista nepotriviri sexuale. Trebuie sa se ajunga neaparat in pat pentru a observa acest lucru ? Credeti ca lungimea degetelor de la maini sau a nasului pot indica marimea penisului ? Sau credeti ca ar fi indicate niste discutii preliminare in care fiecare sa precizeze ce anume vrea de la partener/a ?
1. NU.
2. Indiciu relativ: dimensiunea maximă este egală cu distanţa măsurată la deschiderea palmei īntre vārful degetului mare şi cel mic. (sunt curioasă cāţi măsoară acum)
3. Īntotdeauna.
p.s. tonul face muzica
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Prea mult
Ce nu ati face niciodata in pat? |
Sicilia | 39 | 5.373 |
|
Chestionar: