Daca ar fi revolutie ce credeti ca ar face fortele armate ?
Scris 02 February 2011 - 02:58 AM
Scris 02 February 2011 - 10:46 AM
Ravl, la Feb 2 2011, 09:14 AM, a spus:
Niciodata in istoria Romaniei nu au fost conditii mai prielnice ptr terminarea revolutiei din 89, decat sunt actualmente cand armata si politia sunt in conflict de interese cu guvernanti incapabili, in timp ce Romania este in deriva, datorita faptului ca actualii politicieni care ne-au condus in ultimii 20 de ani, au vandut in interesul lor tot ce a lasat mostenire ceausescu ...in loc sa o dezvolte ...cum ar fi trebuit sa o faca.
Salvarea Romaniei nu va veni din realesul in mod democratic prin rotatie a unor partide care s-au remarcat doar prin hotiile si jafurile puse la cale ...ci numai prin iesirea in strada si maturarea de pe scena politica a absolut tot ce inseamna clasa politica actuala printr-o Lege a Lustratiei (prin care se interzice accesul la putere a tuturor politicienilor si partidelor politice care au avut acces in parlament) si odata cu asta terminarea revolutiei inceputa in 89 si inlocuirea lor cu partide noi de ex Partidul verzilor sau partidul popular .... numai prin acest pas, Romania va deveni o tara normala in randul tarilor civilizate ale Europei.
Scris 02 February 2011 - 12:19 PM
Īn schimb poate fi o revoltă de mari proporţii, aşa cum a īn Egipt. Chiar de ar fi o revoltă īn Romānia, ceea ce eu zic că e foarte puţin probabil, pentru că tinerii aleg Occidentul īn detrimentul vărsării de sānge propriu pe străzi, ar īnseamna să-i dăm jos pe ăştia şi să-i īnlocuim cu...cine ? "Regula de aur" spune că puterea aparţine īntotdeauna celor care au aurul. Adică, dacă i-am da jos pe ăştia prin revoltă, puterea ar reveni altora ca ei, care deţin..."aurul".
Forţele armate ar face şi ele ce ar putea, īn acord cu ultimele tăieri de salarii.
Scris 02 February 2011 - 12:34 PM
lupini, la Feb 2 2011, 01:19 PM, a spus:
de ce zici asta ? ...Dupa parerea ta e bine sa ramane aceeasi politiceni din garnitura 2 a PCR si a securitatii ...cum sunt aceste canalii care au facut un rau mai mare decat ambele razboaie mondiale la un loc ...(asta conform rapoartelor Academiei)
Citeaza
Vorbesti prostii! Daca ar fi asa cum zici tu, romanii ca si popor credincios si cu frica de Dumnezeu ar trebui sa fie cel mai moral popor din Europa!
Dar moralitatea nu tine de educatie (de ex frica de un Dumnezeu care vede totul) ci merge mana in mana cu bunastarea ... iar aceste canalii care ne-au condus in ultimii 20 de ani, au avut un singur tzel, si anume sa fure tot ce se poate fura, si sa tina populatia in obsurantism religios, mizerie si saracie!
Exact acesta este motivul ptr care trebuie dati jos de la putere prin miscari populare de masa!
Citeaza
Cu altii noi ... adica cu partide nou create sau existente care nu au participat la guvernare ...ca partidul de tineret a lui Remus Cernea sau Partidul popular ...dar si alte partide noi facute din reprezentantii de acum ai unor organizatii ale societatii civile!
Citeaza
Nu stiu de unde scoti asemenea prostii?
Cine se crede atat de puternic adica de bogat ... incat sa "cumpere" fara nicio teama puterea unei mase de saraci a carei furie se va indreapta exact catre "imbogatiti" peste masura din afaceri necinstite sau mita luata din vanzarea pe nimic a bogatilor tarii?
Scris 02 February 2011 - 12:47 PM
Sikaryan, la Feb 2 2011, 12:34 PM, a spus:
Cānd am scris de revoluţie morală, m-am gāndit la corupţie. Dacă m-aş fi gāndit la Dumnezeu, aş fi scris revoluţie spirituală.
.....
Tu īl vrei pe Remus Cernea şi ai lui, pentru că e ateu şi respinge credinţa creştină. Şi tot el afirma acum doi ani, că cel mai bine ar fi ca Romānia să fie condusă de o ţigancă atee şi lesbiană !
Īn aceste condiţii, īn care la orizont s-ar zări un asemenea conducător, eu unul nu sunt dispus să doresc īnlocuirea celor actuali.
.....
Cine se crede atat de puternic adica de bogat ... incat sa "cumpere" fara nicio teama puterea unei mase de saraci a carei furie se va indreapta exact catre "imbogatiti" peste masura din afaceri necinstite sau mita luata din vanzarea pe nimic a bogatilor tarii?
Oricine care are bani-aur, va cumpăra pe cei care conduc masele īnfuriate de săraci. Cea mai limpede dovadă a fost anul trecut īn vară şi īn toamnă, cānd liderii de sindicate au fost cumpăraţi de către cei bogaţi, astfel ca aceştia să aducă 30 000 de oameni īn faţa Guvernului, deşi se spunea că vor fi...sute de mii de oameni, să fluiere şi să strige "Jos Guvernul", cale de două ore, şi apoi să-i trimită acasă.
Scris 02 February 2011 - 01:56 PM
Legat de revolta, nu o sa fie nici o revolta. Au fost in anii 90. Ginditi-va ca au plecat MILIOANE de romani care ar fi putut schimba ceva. In ultima vreme, e un nou val de plecari, multi dintre cunoscutii mei chiar numarindu-se printre aceia care au ales sa se care in ultimele citeva luni. Cei care ramin sint asistatii sociali sau cei care au afaceri ce merg orice-ar fi (video chat-uri/service-uri auto, par example), plus din ce in ce mai putini incapatinati care au impresia ca va fi mai bine...
Scris 02 February 2011 - 06:08 PM
lupini, la Feb 2 2011, 01:47 PM, a spus:
Ma tu glumesti serios sau te joci cu cuvintele?
Pai spiritualitatea religiosilor ... este ceva rupt de moralitate?
Pai daca DA ...atunci la ce e buna viata spirituala pe care preotii o doresc de la oameni ca fiind lipsita de pacate ?
Sau modelul spiritual romanesc impune ca lege comportament imoral ca al hraparetului de popa/pastor?
Citeaza
Aha ...deci te-ai prins ca totusi exista alternativa la guvernare?
Pai atunci te rog sa nu mai afirmi contrariul!
Citeaza
Ce doresti tu, la fel cu ceea ce doresc eu ...conteaza cit o picatura in ocean!
Important este sa inteleaga populatia ca au si o alta optiune ...si anume tinara generatie nemanjita !
Dar cu toate acestea ma tot intreb ...oare de ce crezi tu ca trebuie sa fim condamnati sa alegem sa ne conduca diverse grupari de hoti antinationali ...adica niste "zoaie murdare" cum zicea basescu ...si nu niste tineri imaculati?
Citeaza
Ceea ce nu poti tu sa pricepi este faptul ca la o revolta populara ...asa cum a fost in Albania ... si tradatorii sidicalisti vor avea de raspuns in fata justitie, si li se va confisca si lor averile ...asa cum vor pati toti politicienii bogati din tara asta ...asta ca sa intelegi de ce nu va fi cine sa-i mituiasca ...
Jugulator, la Feb 2 2011, 02:56 PM, a spus:
Pai uite acum sunt anii 2011 si situatia este muuuult mai grava decat in 1989 ...ba chiar vedem asa un pic de vinticel revolutionar in jur!
Citeaza
Nu uita ca Europa se inchida fata de Romania si tot mai putini romani primesc drepturi de lucru in occident ..(vezi atitudinea Olandei fata de Romania si vizele Schengen) ...si nu uita ca in fiecare an ies noi generatii de tineri "gata ratati" intr-o tara care nu le ofera niciun viitor ... si chiar asistatilor sociali li se va taia macaroana ..atunci cand incepe plata dobanzilor la imprumuturile gigantice + plata datoriei propriu zise ... si asta intr-o tara dominata de o criza interna datorita incapacitatii guvernantilor (deci fara nicio legatura cu criza mondiala).
Cam ce parere ai ...oare tineretul va accepta benevol si fara sa se revolte acest blestem cazut pe capul lor?
Aceasta postare a fost editata de Sikaryan: 02 February 2011 - 06:14 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Mugur Isărescu şi elita ocultă Comisia Trilaterala | Calu Balan | 1 | 1.839 |
|
Politicieni contemporani asemanatori lui Catilina
din Romania sau nu |
Music Princess | 4 | 2.002 |
|
Foamea de pe vremea lui Nicolae Ceausescu, mit sau realitate? | bostes | 246 | 35.891 |
|
puterea si politica rechinilor imobiliari | fnicolici1 | 2 | 2.320 |
|
In sfarsit
Incepe... |
S.R. | 17 | 4.482 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS