www.opensat.ro > cer pareri
Scris 18 January 2006 - 01:12 AM
www.opensat.ro este primul site facut de mine, si cer pareri asupra
designului, aranjarii in pagina, ce sa zic, despre tot, in toate felurile in care va puteti lua de el.
vreau citica constructiva, si vreau sa stiu daca site-ul este eficient pt scopul pt care a fost construit > adeca sa atraga clienti.
multzam mult
Scris 10 February 2006 - 09:53 AM
orez, la Jan 18 2006, 03:12 AM, a spus:
www.opensat.ro este primul site facut de mine, si cer pareri asupra
designului, aranjarii in pagina, ce sa zic, despre tot, in toate felurile in care va puteti lua de el.
vreau citica constructiva, si vreau sa stiu daca site-ul este eficient pt scopul pt care a fost construit > adeca sa atraga clienti.
multzam mult
nu ca sant un mare webmaster (vai de mine....cred ca sant de fapt unul mic de tot - am numai 2 site-uri ) dar pentru a posta un anunt despre site-ul meu (www.autosos.ro) mi se cere sa comentez un site.asa ca uitandu-ma pe forum am vazut ca de site-ul d-vstra nu sa "legat" nimeni.si am zis ca sa o fac eu.
deci ce am observat eu si cred ca ar trebui un pic modificat:
1.poza afisata de d-vstra (stransoare de maini) este mult-mult prea generica.cred ca erau potrivite niste poze mai pe domeniu (gen:o antena parabolica,un receiver,un convector,etc)
2.afirmati pe una din pagini:
"Montaj :Avem o echipa cu experienta de 14 ani in montajul antenelor de satelit"
3.pe o alta pagina afirmati :
"Echipa noastra lucreaza ca persoana juridica din anul 1993 ."
O simpla operatiune aritmetica:1993+14=2007 ma face sa ma indoiesc de acest lucru
Asta daca nu cumva om fi deja in 2007 si eu nu stiu nimic despre acest lucru
cristi popa
www.autosos.ro
ps:nu trebuie sa-mi raspundeti si cred ca v-am sugerat celputin 2 modificari ca sa zic asa "constructive"
Scris 21 February 2006 - 11:44 AM
@iskender nu, nu am folosit un template. am cautat si din 4 siteuri am ales ce mi-a placut si am modificat ca atare.
Scris 21 February 2006 - 02:30 PM
oricum, imi place
Scris 23 February 2006 - 03:06 AM
Culorile folosite sunt bune, in schimb parca e cam sarac in informatie (cam asta e impresia cand intrii pe site).
O alta chestie, ar trebuii sa folosesti mai bine spatiul, asta se traduce printr-un banner cu un design facut pe tema sitului, poti folosii o imagine mai mare, clara si la subiect. O alta sugestie ar fi : in momentul in care schimbi pagina sa se schimbe si bannerul in functie de pagina respectiva (alte poze).
Meniurile pe stanga se folosesc in momentul in care ai foarte multe pagini (link-uri) si acestea nu incap pe orizontala. Din punct de vedere estetic ar fi mai ok daca le-ai pune pe orizontala, eventual sus in dreapta, si ca sa iti mentii tema situ-lui poti la fiecare link sa pui in background alta culoare.
In general arata ok.
Scris 24 February 2006 - 12:05 PM
si dreptunghiurile de sus (cele mici) le poti folosi tot ca meniuri principale
in rest.. simplist-minimalist (in sensul bun)
Scris 06 March 2006 - 11:44 PM
am facut cateva modificari, am pus poze, plus ca am adaugat categoria de produse, care era doar scrsisa nu si cu link-uri.
mici modificari, corecturi
sper sa va placa.
in continuare cer parerea celor care inca nu si-au exprimat-o.
pentru cei care se pricep la SEO, puteti divulga cateva directii ajutatoare? cum pot sa fac site-ul in discutie (www.opensat.ro) sa fie in primele 15 rezultate pe google/msn/yahoo?
multzam mult
Scris 31 March 2006 - 01:18 PM
orez, la Mar 7 2006, 12:44 AM, a spus:
in primul rand defineste-ti cuvintele cheie dupa care vrei ca site-ul sa se regaseasca in primele 15 rezultate din google/yahoo/msn.
Citeste aici: Articole si tool-uri SEO
Scris 30 April 2006 - 04:44 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
pareri www.toponlinegirlsgames.com | PunctRo | 0 | 868 |
|
webdesign
Siteurile mele de portofoliu |
mindpill | 5 | 5.983 |