Aici este blogul unde public modelele: https://karismetal.wordpress.com/ - fac și brelocuri și în curând bijuterii, brățări, pandantive, broșe etc. Tot acolo găsiți alte detalii despre plată, livrare.
Pe scurt, plata se face în avans, din cauza faptului că o dată gravat, produsul nu mai poate fi vândut unei alte persoane, dacă dvs nu ridicați coletul. Livrez prin poșta română, taxa e în jur de 5-8 lei maxim, la cerere curier.
Pentru comenzi de peste 150 lei, aveți transportul gratuit.
Pentru comenzi făcute până pe 5-7 februarie, care necesită gravată cifra 6 sau 9, aveți 10% discount din cauza faptului că a fost făcută o greșeală în coletul meu cu ustensile și durează până pe 7 februarie să se remedieze. Astfel abia după acea dată pot livra comanda. E modul meu de a vă mulțumi pentru răbdare.
Momentan am cercuri, pătrate, dreptunghiuri, cercuri goale și steluțe. Dacă doriți vreo formă anume, anunțați-mă și vedem ce se poate rezolva.
Personal, aluminiul merge perfect la pisici, fiind ușor, dar și la căței de talie mică. Pentru un câine de talie mare aș recomanda un metal mai greu, cupru/alamă/bronz. Prin greu mă refer comparativ cu aluminiul, pentru cățel nu este o greutate mare.
Textul nu va fi niciodată perfect, la milimetru, fiind gravat de mână. Dar acest lucru contribuie la unicitatea fiecărei piese și îi oferă un aer aparte. Gravez pe ambele părți, dacă doriți.
Am creat un medalion pisicii mele și alte 2 versiuni ale lui:
Circle: medalion din cerc gol din aluminiu, cu diametrul exterior de 2,5 cm (1 inch), foarte ușor, în ciuda grosimii de 0,8 mm (20 gauge). Pe o față a sa încap în jur de 12 caractere, se poate grava și pe spate (un număr de telefon, un nume, orice).
Preț 18 lei.

Circle Heart: față de Circle, conține și un accesoriu în formă de inimioară.
Preț 19 lei.

Circle Star: combinație de cerc gol de aluminiu și steluță din cupru, care are dimensiuni: 1,9 cm și grosime 1,2 mm. Pe steluță încap 5 caractere cam, de la un colț la altul.
Preț 30 lei.
Poate fi purtat cu steluța în lateral:

Sau în centru:

Medalion pentru Miura, cățelușa mea, în mai multe versiuni.
Este format din pătrat de bronz, cu dimensiuni de 2.5 cm latura (1 inch) și grosime de 1.2 mm (18 gauge). Este mai greu decât aluminiul.
Am preferat să îl fac romb.
Colțurile pot fi rotunjite mai mult dacă preferați.
Varianta simplă, mată, preț 20 lei:

Varianta cu margini "tocite", preț 21 lei:

Varianta cu model, preț 25 lei - poate fi facut model pe toată suprafața sau doar o parte:

Voi publica în curând celelalte forme și prețuri pentru ele, în diverse combinații.
Formele pe care le am acum:
Dreptunghi aluminiu, grosime 1.6 mm, dimensiuni 5 cm x 1.27 cm. Poate fi gaurit si purtat vertical sau orizontal cu 2 gauri in lateral si un mic lănțuc care să le unească.
Preț 18 lei.

În combinație - cu steluță cupru, grosime 1.2 mm, dimensiune 1.9 cm de la un colț la altul, încap cam 5 caractere.
- cu disc alama, grosime 1.2 mm, dimensiune 1.9 cm, încap cam 5 caractere.
- cu disc gol aluminiu, grosime 0.8 mm, dimensiune 2.5 cm.
Orizontal sau vertical.
Preț 30 lei.

Disc aluminiu, dimensiune 2.5cm diametru, grosime 1.2 mm.
Preț 18 lei.

În combinație cu steluță cupru sau disc alamă. Preț 30 lei.

Pătrat/romb de aluminiu / alamă / bronz, dimensiune 2.5 cm latura, grosime 1.2 mm.
Preț 20 lei.
Alamă:

Aluminiu:

Bronz - precum în medalionul anterior, Miura. Și în formă pătrat.
În combinație cu steluța cupru, disc alamă. Preț 30 lei.

Combinație disc alamă și disc gol aluminiu.
Preț 30 lei.

Pătrat/romb oțel inoxidabil, 2.5 cm latura, 0.55 mm grosime. Preț 15 lei.

Disc alamă, grosime 1.2 mm, dimensiune 1.9 cm, încap cam 5 caractere - preț 15 lei.
Disc gol aluminiu, grosime 0.8 mm, dimensiune 2.5 cm, încap în jur de 12 caractere - preț 18 lei.
Steluță cupru, grosime 1.2 mm, dimensiune 1.9cm, încap cam 5 caractere - preț 18 lei.
Pot face formele concave:

Piesele din imagini sunt nefinisate, rezultatul final va arata mult mai bine
Pentru margini "tocite" +1 leu (vedeți medalion Miura)
Pentru model/textură pe metal +5 lei. (vedeți medalion Miura)
Voi comanda și din cupru și discuri mai multe de alte metale (acum am doar aluminiu). Dacă doriți mărimi mai mari, grosime mai mare/mică, spuneți-mi și la următoarea comandă voi aduce și ceva pe placul vostru.
Toate pot fi gravate față/verso, atâta timp cât nu doriți, la combinații, ca piesele să fie lipite (folosesc un adeziv foarte puternic - Epoxy) - pot fi găurite și prinse împreună într-o za.
Toate medalioanele vin cu inel dublu, rezistent, care va fi prins de zgardă.
Contact
Facebook
Twitter
RSS