salut am o mica intrebare pentru o pritena.Este divortata iar copilul rezultat in urma casatoriei ia fost incredintat prin hotarare judecatoreasca definitiva, iar acum tatal care are program de vizita stabilit de instanta, iar a cum tatal o terorizeaza ca vrea so ia cu el la vara intro excurisie si ca nul intereseaza acordul ei, ca poate face in asa fel so scoata si fara acord mamei.Poate face asa ceva?(ma refer inmod legal).Va multumesc
Pagina 1 din 1
custodie custodie
Scris 31 January 2011 - 06:03 PM
edit
spusesem ca nu, dar poate stie cineva mai multe.
Dar din cate stiu eu, nu are cum, la vama se cer documente, eu nu am putut sa trec cu copiii, fara acordul tatalui, si sunt casatorita. (ma rog, stiam ca-mi trebuie procura, stiam ca nu pot sa trec, am dat doar exemplu)
spusesem ca nu, dar poate stie cineva mai multe.
Dar din cate stiu eu, nu are cum, la vama se cer documente, eu nu am putut sa trec cu copiii, fara acordul tatalui, si sunt casatorita. (ma rog, stiam ca-mi trebuie procura, stiam ca nu pot sa trec, am dat doar exemplu)
Aceasta postare a fost editata de Amarena: 31 January 2011 - 06:15 PM
Scris 31 January 2011 - 06:12 PM
din cate stiu eu, tot nu. trebuie acordul semnat de catre ambii parinti, si daca acestia sint casatoriti.
Scris 31 January 2011 - 07:34 PM
Nu! Uite aici: http://www.euroavocatura.ro/articole/552/C...rei_cu_un_minor
Scris 01 February 2011 - 10:43 PM
Razvan_78, la Jan 31 2011, 05:48 PM, a spus:
salut am o mica intrebare pentru o pritena.Este divortata iar copilul rezultat in urma casatoriei ia fost incredintat prin hotarare judecatoreasca definitiva, iar acum tatal care are program de vizita stabilit de instanta, iar a cum tatal o terorizeaza ca vrea so ia cu el la vara intro excurisie si ca nul intereseaza acordul ei, ca poate face in asa fel so scoata si fara acord mamei.Poate face asa ceva?(ma refer inmod legal).Va multumesc
Mama să stea liniştită. Părintele care doreşte să ia cu el copilul în vacanţă peste hotare, are nevoie de act semnat de către celălalt părinte, la un notar public. Chiar dacă are încredinţat copilul, mama, de ar dori o excursie peste hotare, ar avea nevoie de acest act semnat de tatăl natural.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
mostenire
succesiune |
Radoiuk | 3 | 1.771 |
|
anulare sau nulitate certificat de mostenitor | andreicosminus | 1 | 3.737 |
|