Influente negative Entitati si energii care manipuleaza omul.
Scris 31 January 2011 - 04:26 PM
Daca aveti experiente de genu sau cunoaste-ti pe cineva care are spuneti-mi poveste voastra sau a lor.
Vreau sa catalogam aceste entitati si sa venim cu metode "contraceptive", de protectie, impotriva lor.
Nu toate spiritele care ne influenteaza negativ o fac voit sau ne vor raul, pentru a ne da seama ce anume vor trebuie sa le ascultam, sa vedem ce vor cu adevarat de la noi.
Vreau sa catalogam aceste entitati si sa venim cu metode "contraceptive", de protectie, impotriva lor.
Nu toate spiritele care ne influenteaza negativ o fac voit sau ne vor raul, pentru a ne da seama ce anume vor trebuie sa le ascultam, sa vedem ce vor cu adevarat de la noi.
Scris 31 January 2011 - 04:35 PM
Lumea spiritelor e mult prea adanca si ascunsa pentru noi si cel mai potrivit este sa lucram cu ceea ce cunoastem.
Scris 31 January 2011 - 04:59 PM
sa imbunatatim lumea de langa noi, lumea spiritelor ... nu cred ca putem sa o influentam si poate nici nu e bine sa cautam raspunsuri
Scris 22 February 2011 - 12:03 PM
mica_curioasa, la Jan 31 2011, 05:06 PM, a spus:
Pentru a face diferenta dintre spiritele bune si cele rele, trebuie sa atingi sfintenia. Banuiesc ca la o astfel de imbunatatire te referi... Si nu stiu cati dintre noi ating aceasta stare in viata.
Nu este vorba de sfintenie, ci doar despre armonizarea individului cu el insusi si cu natura.
Scris 03 March 2011 - 10:33 PM
Si eu il studiez din preistorie, dar inca nu am ajuns sa pot sa fac nimic. Tu ai ceva rezultate ?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sanatate spirituala si fizica!
Un site cu mici recomandari in scopul imbunatatirii vietii! |
Andreicom | 1 | 935 |
|
|
Bagherra | 86 | 40.713 |
|