sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

cum bag o mel. in calc? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Ecko72unltd 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 04-October 05

Scris 17 January 2006 - 10:14 PM

Salut.. Am citit niste topicuri si nu am vazut asa ceva.. ma intereseaza sa stiu ce mufa imi trebuie sa iese din cass si sa intre in calc.. si in care mufa de la placa de sunet trebuie bagata.. am 5.1 . si ma mai inetereseaza cu ce program as putea lua o melodie de pe o caseta... stiu ca cer prea mult... dar nu am incercat niciodata si nus nimica ... :D

pe.sa. Daca am postat gresit imi cer scz.. Apropos... daca imi mutati postul.. va rog a-mi zice unde .. Ms :stars:
0

#2 Utilizator offline   roportal 

• Nenea admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Admin
  • Inregistrat: 23-November 03

Scris 18 January 2006 - 12:17 AM

Casetofonul/combina trebuie sa aiba o mufa de audio out iar la placa de sunet foloseti mufa de audio in (sau microfon).
Iti mai trebuie un cablu jack de genul:
Fisier atasat  R0012045.gif (15.89K)
Number of downloads: 83

#3 Utilizator offline   Ecko72unltd 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 04-October 05

Scris 18 January 2006 - 01:01 PM

Ms mult..e bine pana acuma...dar cu ce program?... stie cineva? :stars:
0

#4 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 20 April 2006 - 07:25 PM

:cry: Exact cum zicea si Roportal, iti trebuie un cablu de 3.5'' cu doua mufe "tata" - cu alte cuvinte, iesirea de casti a combinei/casetofonului va functiona ca un microfon si va transmite semnalele audio la Line In sau la Microphone, depinde in ce infigi mufa. Cat despre software, poti si cu Sound Recorder, este preinstalat in Windows, dar e slabut. Iti recomand GoldWave, un program shareware mic (4 BM) - eu am versiunea 4 si include optiuni pentru bandpass, noise removal, click removal, tot ce ai putea cere! Nu stiu de unde il gasesti, dar sigur o cautare pe Google o sa-ti spuna. Atentie, citeste Help-ul, altfel o sa-ti prinzi urechile in program la inceput, mai ales daca esti si incepator in ale computerelor. Un ultim sfat, verifica de doua ori reglajele din Volume Control, sa nu fie Line In-ul sau Microphone-ul puse pe Mute (la Recording, nu la Playback) - la pagina care-ti apare la inceput e bine microfonul sa fie pe mut.. incerci si vezi tu cum iti e mai bine.
0

#5 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 21 April 2006 - 12:13 AM

Poti incerca si acele software-uri din pachetul NERO . Sunt bunicele, dar mai degraba iti recomand Sound Forge, orice versiune de pe la 5 in sus, sa zicem.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Problema Microsoft Access 2007 Ramses1  1 1.941
Replici noi Job de Programator ruxandra1  0 2.974
Replici noi help me
programel de contabilitate
tyna_v  8 6.174
Replici noi VS2005
instalat pe Vista
Paul Brahtl  10 4.232
Replici noi Chestionar alc din 5 intrebari si cu 4 variante de raspuns ptr fiecare intrebare in C++ Interistu  1 1.840