Ce parere aveti despre pata de pe fruntea lui Mihail Gorbaciov al carei contur seamana mult cu teritoriile fostelor state comuniste care acum sint in UE.Si mai ciudat este faptul ca analizind diferentele conturul seamana si mai mult cu harta Europei centrale si de est inaintea celui de-al 2 razboi mondial.Sa fie acest lucru o simpla coincidenta sau mai mult decit atit ?. Puteti vedea pe youtube Mikhail Gorbachev'skin patch prophecy?????
Pagina 1 din 1
Profetia de pe fruntea lui Gorbaciov?
Scris 26 February 2011 - 01:43 PM
Sa nu mai aud de Gorbaciov, el a fost instigatorul impreuna cu americanii la revolutia din 89, cu participarea Ungariei desigur.
Scris 26 February 2011 - 01:46 PM
Eu cred ca acea pata este dovada clara si incontestabila a faptului ca inainte de sfarsitul lumii ( partea mai decolorata din dreapta, sus, a petei arata fara dubiu ca acesta va fi la 13.10.2073) ADN-ul va avea cel putin 50 de catene functionale.
Pana si savantii din Mongolia au scris articole si au acceptat aceasta.
Pana si savantii din Mongolia au scris articole si au acceptat aceasta.
Scris 04 March 2011 - 05:23 PM
legat de ce-are gorbaciov pe frunte, era o poză cu el īn manualu' meu de istorie din a 8-a pe care a trebuit să-l şterg ca să-l predau. bă, şi tot dădeam io cu guma pe faţa lu' gorbaciov, că mă gāndeam la faptul că mi-a fost vandalizat manualui. atāt de mult am vrut să-l şterg, īncāt am făcut gaură īn pagină. s-a dus şi profeţia lu' gorbaciov.
Scris 04 March 2011 - 05:53 PM
Gorbaciov a fost cel mai īnsemnat om al anilor 80. El a fost motorul, dacă se poate spune așa, modificări lumii. Totuși ar fi greu de spus dacă a făcut parte dintr-o profeție. Certe sīnt doar modificările rămase după el. A fost destul de slăbuț, dacă ne gīndim că īn 91 a cam luat-o īn ...pată. A fost debarcat moment. Īn rest de bine.
Scris 09 March 2011 - 07:10 AM
Nu Gorbaciov a fost motorul. El a copiat.
Se stie cine a fost piua intii in reforme, si cine rabdat cel mai mult.
Se stie cine a fost piua intii in reforme, si cine rabdat cel mai mult.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Alte vieti | Chronos | 34 | 3.177 |
|
ce se stie despre mesajele din lanurile de grau? |
Pippo | 250 | 16.156 |
|
2012 - ADN-ul se modifica?!