Pagina 1 din 1
Filtre / Plugin-uri Photoshop De unde le luam... free ?
Scris 17 January 2006 - 08:34 PM
Cautam zilele acestea diverse filtre, plugin-uri pentru Photoshop downloadabile gratuit, crezand ca voi gasi cu duiumul... dar supriza !! Majoritatea sunt contracost, iar cele putine pe care le-am gasit free erau niste aiureli. Asadar , adresez o intrebare (sunt convins ca raspunsurile vor fi utile pentru multi) : CE SITE-URI cunoasteti, care sa ofere filtre gratuite si interesante pentru photoshop ? Daca aveti asemenea linkuri , nu le tineti doar pentru voi, impartasiti-le aici !
Scris 17 January 2006 - 08:36 PM
Pe DC ai incercat ?
Daca tot nu gasesti nimic, trimite-mi un mesaj privat cu adresa ta si-ti trimit un CD cu ele prin posta
P.S. : sunt plug-in-uri pentru Photoshop 7.
Daca tot nu gasesti nimic, trimite-mi un mesaj privat cu adresa ta si-ti trimit un CD cu ele prin posta
P.S. : sunt plug-in-uri pentru Photoshop 7.
Aceasta postare a fost editata de ALX: 17 January 2006 - 08:37 PM
Scris 17 January 2006 - 08:40 PM
revenim la vechea problema...
cu pirateria.
photoshop-ul nu da nimic gratuit nici macar plugin-uri..e unul dintre cele mai scumpe software-uri si la Adobe doar Acrobat Reader-ul cred ca e gratuit..Iar cei ce lucreza pentru ei,nu au nici un interes sa nu scoata si ei un ban.Deci iti raman caile cunoscute( torrent,dc++ etc) sau folosesti gimp-ul..acest Linux al softwarurilor de prelucrare pe imagine.
photoshop-ul nu da nimic gratuit nici macar plugin-uri..e unul dintre cele mai scumpe software-uri si la Adobe doar Acrobat Reader-ul cred ca e gratuit..Iar cei ce lucreza pentru ei,nu au nici un interes sa nu scoata si ei un ban.Deci iti raman caile cunoscute( torrent,dc++ etc) sau folosesti gimp-ul..acest Linux al softwarurilor de prelucrare pe imagine.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Please help
Restarturi peste restarturi xD |
Insemn | 0 | 976 |
|
va implor dak stiti ajutati-ma |
Katy_Desenatoarea_Plictisita | 2 | 2.218 |