Sal Am 24 de ani si un bebe am ovarele polichistice si dermatologa m-a diagnosticat cu alopecia androgenica feminina am mancarimi si dureri ale scalpului ------
de cand am schimbat anticonceptionalele cu diane 35 nu mai am mancarimi asa mari e ceva mi binisor dar parul continua sa cada in exces nu mai stiu ce sampon sa folosesc acum folosesc un sampon cu ph neutru dar nu sunt multumita ......
nu stiu ce sa mai cred daca asa se manifesta alopecia asta prima data am fot diagnopticata cu dermatita seboreica si acum cu alopecia asta chiar nu mai inteleg oare mai are cineva in lumea asta pt ca din cate am citit zice ca nu ar fii nici un remediu si ca trebuie sa astept sfarsitu lumii si o sa chelesc chiar in stiinta nu am avansat atatt de mlt sa nu existe un remediu la aceasta boala
Pagina 1 din 1
Alopecia feminina caderea parului alopecie
Scris 30 January 2011 - 02:40 AM
Doar dacă eşti bărbat, singura soluţie poate fi doar implantul de păr. Dacă eşti femeie, cam orice tratament bazat pe Minoxidil, va rezolva problema căderii.
Iar dacă vei dori să-l regenerezi cāt de cāt, probabil vei reuşi cu un balsam de la Nanogen. Nu le fac reclamă, btw.
Iar dacă vei dori să-l regenerezi cāt de cāt, probabil vei reuşi cu un balsam de la Nanogen. Nu le fac reclamă, btw.
Scris 30 January 2011 - 02:46 PM
Am incercat sa folosesc regaxidil ce are 5 % minoxidil dar imi irita pielea capului si parul continua sa imi caada inca chiar mai tare
am folosesit de la ducray neoptide dar nu ii vad nici un efect si l-am lasaat
la fel imi cade parul nu vad efect din nimic nu stiu ce sa mai fdolosesc
am folosesit de la ducray neoptide dar nu ii vad nici un efect si l-am lasaat
la fel imi cade parul nu vad efect din nimic nu stiu ce sa mai fdolosesc
Scris 03 March 2011 - 12:46 PM
Cauta pe net Spectral DNC, tot pe baza de minoxidil, dar are si alte substante, unele naturale, din cate stiu nu contine nimic chimic, deci n-ar trebui sa-ti afecteze pielea scalpului. Asta daca nu l-ai incercat deja...
Scris 03 March 2011 - 12:50 PM
mergi si fa test daca ai alopecie. eu nu stiu rezultate f bune ca tratament..steroizii fac pielea subtire si efectul e de f scurta durata, minoxidilul nu are o rata buna de succes. pt femei implantul nu e o solutie, la barbati are un efect mult mai bun
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ihtioza | FaraZahar | 0 | 1.257 |
|
Onicomicoze | cititor1 | 9 | 20.266 |
|
Bubite la subrat
bubite la sub-brat |