sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cum sa ii spun? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Eddy80 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-July 10

Scris 28 January 2011 - 11:56 PM

Deci ma inteleg bine cu o colega de clasa de cateva zile amandoi avem 14 ani azi am iesit cu ea in oras a doua oara si iam facut niste complimente adica iam zis ca e draguta si nu a zis nimic doar a zambit,si vb cu ea si iam zis ca avem multe lucruri in comun si a zis incet da si a zambit si la final cand neam despartit am pupato pe obraz si ea nu m-a pupat inapoi nu a zis nimic doar m-a salut si a zambit.Deci eu am mai iesit o data cu ea in oras si tot mia zambit cand neam despartit si am intrebato daca vrea si maine sa mergem la un suc si a zis ca da.Am observat ca de multe ori cand mergem pe strada ea merge cu capul in joc si zambeste.adica cum fac si eu cand vreau sa ii zic ceva si nu pot.Credeti ca ea ma place si daca da ce ar trebui sa fac?Ca si eu o plac.Si in clasa tot vine in pauze si sta in banca din fata mea si mai vb ascultam muzica impreuna.

Deja au trecut 2 luni de cand ma inteleg cu ea,tot asa ea vine si stam de vorba vb si pe mess,tot iesim in oras si sincer cred ca ma place si ea pentru ca tot timpul stam impreuna fara sa ma rog eu de ea,ea vine la mine.Si simt nevoie ca ar trebuii sa ii spun ca o plac si ca simt ceva pt ea dar nush cum sa fac asta,adica mie intrun fel frica cum as putea sa fac asta sau ar fi indicat sa o fac?Tin sa mentionez ca in multe locuri cand merge mai cheama cu ea.Ce ziceti dupa pararea voastra ca ar trebuii sa fac?Tin sa mentionez ca dupa 8 zile cand neam cunoscut iam zis ca o plac si atunci a zambit si nu a zis daca am place sau nu a zis doar ca vrea sa ne mai cunoastem dar de atunci nu s-a schimbat nimik tot la fel de buni preteni suntem,tot la fel vb nu ma evita sau chestii de genu absolut deloc.Deci voi ce parere aveti?Tin sa mentionez ca o data am pupato pe obraz si a zambit si o data am imbratisato dar ea nu ma imbratisat inapoi doar a zambit.Si pe mess cam de o vreme tot eu o caut dar intro perioada ma cauta ea.Deci voi ce credeti ma place ar fi indicat sa ii zic ce simt pentru ea?
0

#2 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 29 January 2011 - 12:02 AM

a cata colega e asta? :huggles:
0

#3 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 29 January 2011 - 12:08 AM

:huggles: Copiii!

Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 29 January 2011 - 12:40 AM

0

#4 Utilizator offline   basarabu 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-May 08

Scris 20 October 2011 - 09:17 PM

E ceva firesc la această vârstă, mai cu seamă că e alimentată din jur. Dacă vreai să ai viitor trebuie să ai un plan în viaţă. O relaţie se concepe pentru a crea o familie. Eşti gata să o întreţii? Poţi să rezolvi probleme de ordin afectiv, neînţelegeri. Să accepţi diferenţe de opinii e.t.c. Eu m-am cunoscut cu soţia mea la 19 ani, şi deja avem 15 de când suntem căsătoriţi. Privind înapoi, îmi dau seama că am trecut ca prin urechea acului. Merită să spun că am avut alături prieteni maturi, a căror sfaturi contau mult. Dacă consideri că ai nevoie de "tehnică de cunoaştere" poţi să dau un citat:

Cred că în primul rînd să accepţi ideea, că fata are dreptul de a alege, indiferent ce ai face. Totuşi, mult depinde şi de faptul ce impresie vei face fetei. Oricum, ea stă în faţa unei alegeri de a-şi alege un partener (desigur dacă nu intenţionează să fie celibatară toată viaţa Imagine amplasata )

Deci, atrage atenţia la următoarele puncte:

1. Fii manierat

2. Fii atent la igiena personală

3. Învaţă să conversezi (se spune că fetele iubesc cu urechile... Imagine amplasata

4. Vorbeştei sincer despre ceea ce simţi. Nu flirta. Nu folosi cuvinte linguşitoare. Fii bărbat. Fetele caută un bărbat care poate fi sprigin în viaţă, dar nu un copil care trebuie dădăcit (mă refer la fetele înţelepte şi mature, care au deja clar în minte ce vor de la viaţă)

5. Fii atent la sentimentele ei, fă-o să simtă lîngă tine fericită. Asta nu însemnă că trebuie să o copleşeşti cu daruri, căci atunci te vei asocia cu un împlinitor al poftelor, dar nu un prieten de viaţă.

Aceasta postare a fost editata de Darianna: 21 October 2011 - 10:15 AM
Motiv editare: scoasa asa-zisa sursa-link-reclama

0

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Ajutooor please...va rog mult...
Am 14 ani...ea are 13...sunt indragostit la nebunie...
Nefericitul_96  67 2.208
Replici noi Te iubesc,prieten drag! hyacynthus10  17 2.897
Hot Topic (New) O pot recuceri ?
ai o problema?lasa un sfat sa te ajute.vrei sa dai sfaturi?aici poti
Seva  40 7.950
Hot Topic (New) Trebuie sa aleg intre iubitul meu si parintii mei Cry_Cry  69 5.334
Hot Topic (New) Vreau sfatul vostru AndreiDJ  35 4.442