sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Am gasit cea mai iefitina cazare din brasov Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Ionut bv 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 27-January 11

Scris 27 January 2011 - 12:45 PM

am fost la brasov in concediu si am cautat o cazare ieftina si amplasata cat mai aproape de centru brasovului si chiar am gasit....este un hotel tip Hostel se numeste CasualHostel si este doar la 3 min de centru brasovului poti ajunge imediat la masina care merge in poiana brasov. Am ramas uimit ce conditii are acest Hostel si la Ce pret ...pretul pe noapte este de numai 10 euro/ persoana . are 4 camere 1 bucatarie utilata 2 bai un living mare unde te poti relaxa , deci e super . Hostelu se afla pe strada Lunga nr 8 langa un non-stop si are sigla afara cu CasualBar.....pt ca la demisolul cladirii este si un bar care apartine tot de Hostel unde se face karaoke , se fac seri cu muzica Folk , seri cu muzica traditional romaneasca Live iar pretzurile de asemenea sunt foarte mici pe un ceai am dat 2.5 lei o cafea 3 lei are vin de casa ff bun si alb si rosu la carafa de 1 l la 16 lei este exagerat de putin ........ce sa mai .... eu in urmatorul concediu voi merge iarasi la Brasov si akm stiu unde ma cazez daca vrei si u intra pe www.casualhostel.ro si vezi hostelu si fa-ti rezervare ........sper ca v-am fost de ajutor
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Atasamente Gran Canaria
despre cum sa petreci o vacanta de vis in insulele Canare
liviumal  0 1.152
Replici noi Vreau la mare, la verdeata blue star  1 1.104
Replici noi Inchiriez camere in Eforie Sud, Vila P+2 cateia_cosmin  0 2.316
Replici noi Vacante ieftine Crystyanno3  1 1.392
Replici noi Atentie la Vilele Violeta din Mamamia nord...nu merita banii/noapte Ilie_r  3 1.402