Declaratii de dragoste stupide, hilare, originale, texte de "interpelat" sa abordam tema din timp!!!!
Scris 26 January 2011 - 03:44 PM
In afara de declaratiile tipizate de dragoste tiparite pe formate A4 , Tipizatele de cerere in casatorie, clasicele texte de genul "ia uite ce catzel frumos...ce numar de telefon are?" sau " mai ai doua dorintze...ca eu am venit..." hai sa ne punem mintea la contributie pentru niste declaratii cel putin iesite din comun! Revin!( cu idei, evident!)
Scris 04 April 2011 - 07:16 PM
"Am vrut sa ma arunc de la geam sa ma sinucid, dar m-am agatat in perdea si nu am mai cazut.
Am vrut sa imi tai gatul cu cel mai ascutit cutit pe care l-am gasit, dar colegul facea experimente cu magneti, si mi-a atras cutitul.
Am vrut sa ma omor, trantind peste mine un bolovan de 10 tone, dar s-a produs o anomalie gravitationala in perete, si bolovanul a cazut spre perete.
Am vrut sa ma arunc intr-o gaura neagra, dar pana sa ajung in ea, s-a evaporat.
Am vrut sa ma tai in 2 cu o sabie laser, dar avea bateriile consumate.
Am vrut sa ma innec intr-un lac, dar din cauza incalzirii globale a secat imediat.
Am vrut sa imi aduc aminte de tine sa mi se franga inima, dar am uitat si cum te cheama."
Asta i l-am trimis uneia dintre gagici dupa ce m-a parasit. Se pare ca nu a facut-o sa se intoarca la mine.
Am vrut sa imi tai gatul cu cel mai ascutit cutit pe care l-am gasit, dar colegul facea experimente cu magneti, si mi-a atras cutitul.
Am vrut sa ma omor, trantind peste mine un bolovan de 10 tone, dar s-a produs o anomalie gravitationala in perete, si bolovanul a cazut spre perete.
Am vrut sa ma arunc intr-o gaura neagra, dar pana sa ajung in ea, s-a evaporat.
Am vrut sa ma tai in 2 cu o sabie laser, dar avea bateriile consumate.
Am vrut sa ma innec intr-un lac, dar din cauza incalzirii globale a secat imediat.
Am vrut sa imi aduc aminte de tine sa mi se franga inima, dar am uitat si cum te cheama."
Asta i l-am trimis uneia dintre gagici dupa ce m-a parasit. Se pare ca nu a facut-o sa se intoarca la mine.
Scris 05 April 2011 - 11:32 PM
Te iubesc ca painea-n gat si sarea-n ochi,dar tot nu pot renunta la tine!
Scris 06 April 2011 - 07:00 PM
stiu ca astepti sa spun.... dar lasa ca-ti zic maine,daca spun tot azi maine ce-ti mai spun?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Totul despre...sarut
De la arta sarutului si nevoia de sarut,la "sarutul interzis" |
Bagherra | 39 | 24.423 |
|
Limbajul trupului | abandonero | 36 | 8.173 |
|
Despre dinamica relatiilor | Chronos | 8 | 1.506 |