SFdixit, la Feb 15 2006, 02:32 PM, a spus:
Am cunoscut si bioenergeticieni care au incercat sa vindece un om la care doctorii i-au dat 3 luni si ghiciti. A murit dupa 3 luni
De asemenea am cunoscut oameni carora doctorii i-au dat 3 luni si ghiciti. Nu au murit

Si cu si fara bioenergeticieni.
De ce se face tot timpul apelul "du-te sa mai citesti" ?
Uite, am citit tratate de fizica si nici una nu mentioneaza bionenergia

Sau poate mama omida e o sursa mai credibila decat institutele cu renume international
Pentru multi chiar o fi
Da? Hai sa mori tu

Probabil stii tu ceva ce marile institute de fizica nu stiu, de vreme ce ele inca sustin relativitatea.
Ma rog, e usor sa iesi la birt si sa vorbesti despre daciile cu apa, despre relativitatea rasturnata si despre bioenergie

Mai greu e sa faci ceva cu care sa schimbi ceva in lumea asta
De decenii, oamenii de stiinta contribuie la progresul umanitatii. Cei cu gargara stau pe margine si latra.
Bioenergeticienii, ca si oamenii de stiinta, sunt si ei oameni... cred ca aceste exemple nu trebuie sa ne mire.
Bat-o focul ei pe mama omida, ca mult ti-a dat dureri de cap ! Amintesti tot felul de tigani si sariti de pe fix cand e vorba de vindecarile cu bioenergie tocmai pentru a-ti intari puterea de convingere ca sunt o porcarie si totul conteaza in lumea asta doar daca e scris in tratate de fizica ! De ce preferi sa te incui inauntrul unei lumi dominate de tratate si cercetari care, chiar daca tu nu accepti, sunt limitate si controlate de interese si politica ? Chiar daca sustii ca ai nevoie de dovezi, atunci cand esti aproape de ele, inchizi ochii si folosesti din nou aceleasi argumente, parca ai vrea sa te convingi pe tine insuti sa nu accepti nimic altceva...
De schimbat in lumea asta, se schimba multe cu ajutorul acestei metode de vindecare, atat ca e greu (poate imposibil!) sa schimbe ceva in lumea TA... cat timp te tii inchis in acea lume, nu ai cum sa obtii dovezi despre existenta alteia... eu ti-am dat exemplu concret cu privire la efectele benefice ale vindecarii cu bioenergie, te consideri atat de deschis la incercarea de a afla cat de veridica este, incat sa o probezi live ? Eu nu cred... te multumesti cu ce ai, dovada si intensitatea cu care vrei sa ridiculizezi aceste idei.
Ce te face sa crezi ca oamenii de stiinta nu au descoperit si altceva decat ti s-a dat tie in cartea de fizica ? Ti-ai pus vreodata problema ca exista cercetari SECRETE, pe care omul de rand (banuiesc ca si tu faci parte din aceasta categorie, nu?) nu are dreptul sa stie de ele ? Daca nu, incearca sa deschizi usa acelei incaperi imaginare in care te afli si sa nu afirmi ca totul e minciuna doar dupa ce ai trecut de prejudecati.
Te rog, incearca sa demonstrezi ca poti sa faci acest pas!