sau Inregistrare

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Vindecarea cu Bionergie credeti in eficienta acestui tratament ? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   DORO 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-December 04

Scris 29 January 2006 - 10:56 PM

Vezi postareaSFdixit, la Jan 29 2006, 02:49 PM, a spus:

DORO, ce probleme de sanatate ai avut in familie ?

Am scris intr-un mesaj anterior despre ce s-a intamplat cu mama mea, plus, mai as avea si altele... totusi, acea experienta e cea care mi-a schimbat punctul meu de vedere...

Citeaza

Fizica clasica si medicina .. nu trebuie sa punem problema ca "le accepta sau nu". Fizica si medicina investigheaza, cauta sursele unui fenomen si isi poate pune intrebari asupra explicatiilor date, chiar daca se observa "efectele" acelui fenomen.
Daca nu-si gasesc resursele potrivite pentru aceste studii? Daca trebuie sa foloseasca metode neconventionale ? Crezi ca le-ar face ? Da o raita pe site-ul dat de mine printre primele mesaje pe acest topic, te rog si spune care-i parerea ta !

Citeaza

Imi place ca esti deschis si nu m-ai confruntat cu rautate, cum face lumea de obicei cu noi, scepticii ;)

Nu-mi sta in obicei... respect cand sunt respectat ! :D
0

#22 Utilizator offline   N1CKH0LAS 

• Forum Blackdevil
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 27-August 05

Scris 30 January 2006 - 08:46 PM

@ SFdixit:

Citeaza

Daca nu exista "bioenergie", cum sa existe vindecare prin bioenergie ?
Exista bioenergie. Trebuie doar sa cercetezi, sa citesti mai mult si vei afla mai mult.

Citeaza

Sau cum afecteaza erorile genetice din ADN, faptul ca un individ dubios isi plimba mainile pe deasupra ta ?

Aici ai dreptate partial. Nimeni nu a spus ca prin vindecarea cu bioenergie pot fi eradicate toate bolile [ sau cei care su spus acest lucru nu erau bine informati ], dar vindecarea prin bioenergie poate vindeca multe boli. Sper ca iti dai seama ca daca te nasti fara picioare, cu trei maini si doua capete nu are rost sa apelezi la astfel de tehnici. Bioenergia poate trata multe boli, dar acest lucru nu inseamna ca poate vindeca orice boala !
@ MARIANABLANK58:
Poate imi raspunzi la reply-ul anterior cand ai timp. Multumesc anticipat
@ DORO:
Inca o data: Good work si multumesc pentru informatii !
@ all users:
O zi buna in continuare !

Aceasta postare a fost editata de N1CKH0LAS: 30 January 2006 - 08:47 PM

0

#23 Utilizator offline   thunami 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-October 05

Scris 01 February 2006 - 09:34 AM

Vezi postareaSFdixit, la Jan 29 2006, 11:08 PM, a spus:

Si bivolaru' a fost denigrat si urmarit in justitie numai pentru ca a propovaduit dragostea in grup cu minore.

Daca nu exista "bioenergie", cum sa existe vindecare prin bioenergie ?

Alea erau mituri inainte sa se descopere cauza bacteriologica multor boli. Ce legatura are energia cu microbul care se inmulteste in organismul tau ?

Sau cum afecteaza erorile genetice din ADN, faptul ca un individ dubios isi plimba mainile pe deasupra ta ?

Acum cateva zile vorbeau la OTV (unde altundeva?) niste "experti" despre canalizarea energiei pozitive.. Le recomand un manual elementar de fizica sa vada o definitie a energiei mai intai.

:yes: :D :D
Sa mai scrii ca esti asa comic!
:) :) :D
Bivolaru a fost urmarit pentru savarsirea unor infractiuni prevazute in Codul Penal.

Am cunoscut bioenergeticieni si oameni cu diagnostic 'incurabil' sau 'mai are 3 luni', care s-au vindecat prin bioenergie. Te intrebi pe buna dreptate ce legatura are energia cu microbul sau cu gena, pentru ca nu cunosti. Apa pusa intr-un recipient ce contine aur se purifica de orice microorganism in 2 zile, in argint in 8 zile. Efectul de piramida e foarte bine cunoscut si la fel sunt distruse microorganismele. Acest tip de energie se intalneste si la oameni, la unii in surplus. Codul genetic uman e o secventa energetica, e normal sa fie corectat prin bioenergie. Exista radiatiile M care distrug orice insecta. La fel exista bioradiatii cu diverse frecvente care distrug microorganismele si celulele mutante. Dar tu nu ai de unde sa stii asta.

Si de unde stii tu ca fizica pe care ai invatat-o la scoala e corecta? Deja si teoria relativitatii a fost rasturnata, s-a luat si premiul Nobel pentru asta. Der despre teleportare ce spui? Exista?
0

#24 Utilizator offline   ketay 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 13-February 06

Scris 15 February 2006 - 09:22 PM

Vezi postareathunami, la Feb 1 2006, 11:34 AM, a spus:

:doh: :D :kiss:
Sa mai scrii ca esti asa comic!
:P :) :)
Bivolaru a fost urmarit pentru savarsirea unor infractiuni prevazute in Codul Penal.

Am cunoscut bioenergeticieni si oameni cu diagnostic 'incurabil' sau 'mai are 3 luni', care s-au vindecat prin bioenergie. Te intrebi pe buna dreptate ce legatura are energia cu microbul sau cu gena, pentru ca nu cunosti. Apa pusa intr-un recipient ce contine aur se purifica de orice microorganism in 2 zile, in argint in 8 zile. Efectul de piramida e foarte bine cunoscut si la fel sunt distruse microorganismele. Acest tip de energie se intalneste si la oameni, la unii in surplus. Codul genetic uman e o secventa energetica, e normal sa fie corectat prin bioenergie. Exista radiatiile M care distrug orice insecta. La fel exista bioradiatii cu diverse frecvente care distrug microorganismele si celulele mutante. Dar tu nu ai de unde sa stii asta.

Si de unde stii tu ca fizica pe care ai invatat-o la scoala e corecta? Deja si teoria relativitatii a fost rasturnata, s-a luat si premiul Nobel pentru asta. Der despre teleportare ce spui? Exista?

mortal....... :)

lasa-l ma saracu'......ca e si el mic....... :o:

omu' cat traieste invata...nu? :flowers:

saracutu'......... ;)
[b]
0

#25 Utilizator offline   Monsieur Louis 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 29-January 06

Scris 15 February 2006 - 09:32 PM

Am cunoscut si bioenergeticieni care au incercat sa vindece un om la care doctorii i-au dat 3 luni si ghiciti. A murit dupa 3 luni :flowers:

De asemenea am cunoscut oameni carora doctorii i-au dat 3 luni si ghiciti. Nu au murit :doh: Si cu si fara bioenergeticieni.

De ce se face tot timpul apelul "du-te sa mai citesti" ?
Uite, am citit tratate de fizica si nici una nu mentioneaza bionenergia :D Sau poate mama omida e o sursa mai credibila decat institutele cu renume international :kiss:

Pentru multi chiar o fi

Citeaza

Si de unde stii tu ca fizica pe care ai invatat-o la scoala e corecta? Deja si teoria relativitatii a fost rasturnata, s-a luat si premiul Nobel pentru asta.
Da? Hai sa mori tu :P Probabil stii tu ceva ce marile institute de fizica nu stiu, de vreme ce ele inca sustin relativitatea.

Ma rog, e usor sa iesi la birt si sa vorbesti despre daciile cu apa, despre relativitatea rasturnata si despre bioenergie :) Mai greu e sa faci ceva cu care sa schimbi ceva in lumea asta :)

De decenii, oamenii de stiinta contribuie la progresul umanitatii. Cei cu gargara stau pe margine si latra.

Aceasta postare a fost editata de SFdixit: 15 February 2006 - 09:34 PM

0

#26 Utilizator offline   DORO 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-December 04

Scris 15 February 2006 - 10:10 PM

Vezi postareaSFdixit, la Feb 15 2006, 02:32 PM, a spus:

Am cunoscut si bioenergeticieni care au incercat sa vindece un om la care doctorii i-au dat 3 luni si ghiciti. A murit dupa 3 luni :doh:

De asemenea am cunoscut oameni carora doctorii i-au dat 3 luni si ghiciti. Nu au murit :D Si cu si fara bioenergeticieni.

De ce se face tot timpul apelul "du-te sa mai citesti" ?
Uite, am citit tratate de fizica si nici una nu mentioneaza bionenergia :kiss: Sau poate mama omida e o sursa mai credibila decat institutele cu renume international :P

Pentru multi chiar o fi

Da? Hai sa mori tu :) Probabil stii tu ceva ce marile institute de fizica nu stiu, de vreme ce ele inca sustin relativitatea.

Ma rog, e usor sa iesi la birt si sa vorbesti despre daciile cu apa, despre relativitatea rasturnata si despre bioenergie :) Mai greu e sa faci ceva cu care sa schimbi ceva in lumea asta :)

De decenii, oamenii de stiinta contribuie la progresul umanitatii. Cei cu gargara stau pe margine si latra.

Bioenergeticienii, ca si oamenii de stiinta, sunt si ei oameni... cred ca aceste exemple nu trebuie sa ne mire.
Bat-o focul ei pe mama omida, ca mult ti-a dat dureri de cap ! Amintesti tot felul de tigani si sariti de pe fix cand e vorba de vindecarile cu bioenergie tocmai pentru a-ti intari puterea de convingere ca sunt o porcarie si totul conteaza in lumea asta doar daca e scris in tratate de fizica ! De ce preferi sa te incui inauntrul unei lumi dominate de tratate si cercetari care, chiar daca tu nu accepti, sunt limitate si controlate de interese si politica ? Chiar daca sustii ca ai nevoie de dovezi, atunci cand esti aproape de ele, inchizi ochii si folosesti din nou aceleasi argumente, parca ai vrea sa te convingi pe tine insuti sa nu accepti nimic altceva...
De schimbat in lumea asta, se schimba multe cu ajutorul acestei metode de vindecare, atat ca e greu (poate imposibil!) sa schimbe ceva in lumea TA... cat timp te tii inchis in acea lume, nu ai cum sa obtii dovezi despre existenta alteia... eu ti-am dat exemplu concret cu privire la efectele benefice ale vindecarii cu bioenergie, te consideri atat de deschis la incercarea de a afla cat de veridica este, incat sa o probezi live ? Eu nu cred... te multumesti cu ce ai, dovada si intensitatea cu care vrei sa ridiculizezi aceste idei.
Ce te face sa crezi ca oamenii de stiinta nu au descoperit si altceva decat ti s-a dat tie in cartea de fizica ? Ti-ai pus vreodata problema ca exista cercetari SECRETE, pe care omul de rand (banuiesc ca si tu faci parte din aceasta categorie, nu?) nu are dreptul sa stie de ele ? Daca nu, incearca sa deschizi usa acelei incaperi imaginare in care te afli si sa nu afirmi ca totul e minciuna doar dupa ce ai trecut de prejudecati.
Te rog, incearca sa demonstrezi ca poti sa faci acest pas! :flowers:
0

#27 Utilizator offline   Monsieur Louis 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 15 February 2006 - 10:33 PM

Ca ceva sa fie stiinta (si bioenergeticienii sa fie oameni de stiinta), trebuie sa aiba rezultate repetabile :flowers:

Daca sunt asa de siguri pe puterile lor de ce nu ies in lumea larga cu ele ?

De ce auzim mereu de cine-stie-ce vindecator care s-a dovedit a fi sarlanan insa niciodata de un fizician de renume care ar fi falsificat o teorie ?

Nu e nici o buba ca incearca sa ajute oamenii, e buba ca multi din acesti bioenergeticieni (si acolitii lor) denigreaza stiinta mainstream considerand-o limitata si nesemnificativa comparativ cu metodele lor.

De asemenea, chiar daca se vad rezultate, explicatiile pe care le dau sunt cel putin provenite din ignorantza.

s-a vindecat pentru ca am canalizat energia pozitiva spre plexul solar (un exemplu). Adica ? Imi place sa inteleg ceea ce spune lumea.

Inteleg ca energia electrica se transmite prin cabluri. Inteleg din ce e alcatuita aceasta energie. De asemenea, inteleg cum poate fi detectata aceasta energie. Inteleg cum au lucrat cei care au descoperit-o si teoretizat-o (timp de secole).

Acum vin acesti oameni care imi spun ca "energia pozitiva" pur si simplu se canalizeaza prin mainile lor, iar daca nu sunt de acord cu afirmatiile lor total nedovedite, sunt primitiv, ignorant, etc, etc.

Zau asa.
0

#28 Utilizator offline   thunami 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-October 05

Scris 16 February 2006 - 12:39 AM

Vezi postareaSFdixit, la Feb 16 2006, 12:33 AM, a spus:

Ca ceva sa fie stiinta (si bioenergeticienii sa fie oameni de stiinta), trebuie sa aiba rezultate repetabile :spiteful:

Daca sunt asa de siguri pe puterile lor de ce nu ies in lumea larga cu ele ?

De ce auzim mereu de cine-stie-ce vindecator care s-a dovedit a fi sarlanan insa niciodata de un fizician de renume care ar fi falsificat o teorie ?

Nu e nici o buba ca incearca sa ajute oamenii, e buba ca multi din acesti bioenergeticieni (si acolitii lor) denigreaza stiinta mainstream considerand-o limitata si nesemnificativa comparativ cu metodele lor.

De asemenea, chiar daca se vad rezultate, explicatiile pe care le dau sunt cel putin provenite din ignorantza.

s-a vindecat pentru ca am canalizat energia pozitiva spre plexul solar (un exemplu). Adica ? Imi place sa inteleg ceea ce spune lumea.

Inteleg ca energia electrica se transmite prin cabluri. Inteleg din ce e alcatuita aceasta energie. De asemenea, inteleg cum poate fi detectata aceasta energie. Inteleg cum au lucrat cei care au descoperit-o si teoretizat-o (timp de secole).

Acum vin acesti oameni care imi spun ca "energia pozitiva" pur si simplu se canalizeaza prin mainile lor, iar daca nu sunt de acord cu afirmatiile lor total nedovedite, sunt primitiv, ignorant, etc, etc.

Zau asa.

Hai sa o luam stiintific, ca prea cotcodacim la stele.
Iata o lucrare interesanta, plina de stiinta, despre bioenergie: Radu Ilie Manecuta: Bioenergia, darul divinitatii - ed. miracol 1996.
Si iata si o lucrare interesanta despre un bioenergetician care a invins toate stiintele tale: Florin Gheorghita: Fenomenul Valentina - ed. polirom 1997.
0

#29 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 24 February 2006 - 06:36 PM

parerea mea din experiente pe propria piele:
bioenergia da rezultate.
mie mi-a oprit miopia din evolutie de s-au crucit doi oftalmologi. si-mi pare rau de mi se rupe sufletul ca n-am apucat sa termin sedintele, azi nu mai aveam nevoie de ochelari.
cazul meu nu se explica prin efectul placebo, deoarece nu credeam o iota despre bioenergie si tratamente naturiste, eram chiar foarte reticenta, dar m-am supus doar ca sa-i fac mamei un hatar. am constatat cu stupoare ca ambele metode de tratament functioneaza.
0

#30 Utilizator offline   Monsieur Louis 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 24 February 2006 - 06:57 PM

dark_light, dar ce sa zica acei care s-au vindecat din senin, fara sa faca apel la bioenergeticieni ?

Eu in fiecare dimineata de 3 zile ma scol racit, cu rosu in gat, cu muci si ragusit, iar la amiaza sunt perfect sanatos, fara a face NIMIC.

Asta inseamna ca ne vindecam facand absolut nimic ?

Revenind la subiect, dark_light, ne poti relata putin experienta ta ? Ce anume ti-a facut respectivul bioenergetician ? De asemenea, ne poti da numerele de telefon, eventual numele si orasul acelor oftalmologi ? O sa ii cautam in Pagini Aurii.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Cum sa citesti in stele.......!
V!I!S!E!
«Nsl»  12 4.412
Topic inchis documentare pentru intrebarile voastre tender  2 4.073
Topic inchis Acupunctura testata de stiinta Monsieur Louis  70 14.150
Topic inchis Despre fashaitul ala cand e linisite ..
Dati-va cu parerea.
andrei1989  9 4.231
Topic inchis Creierul Reptilian .I.  3 3.920