Aceasta postare a fost editata de Chronos: 24 January 2011 - 07:33 PM
Pagina 1 din 1
Despre dinamica relatiilor
Scris 24 January 2011 - 06:49 PM
Aparent nu se merita efortul de a posta ceva inteligent aici. Asa ca ne vom rezuma la ce pareri aveti despre relatii?
Scris 24 January 2011 - 07:06 PM
o concluzie de fapt..traiti si lasati-le naibii de tipare...fiecare relatie e unica indiferent cum se termina...doar traiti .....daca intradevar vreti o relatie...
Scris 24 January 2011 - 09:45 PM
Nu prea înțeleg întrebarea...
Baieții și fetele de la o vârstă se fac mari, și încep să-și dorească să fie împreună, să facă o familie, să se căsătorească, să facă câțiva bebe...
Nu e prea mare lucru de discutat, este ceva firesc, natural... așa ne-a făcut Dumnezeu.
Baieții și fetele de la o vârstă se fac mari, și încep să-și dorească să fie împreună, să facă o familie, să se căsătorească, să facă câțiva bebe...
Scris 25 January 2011 - 04:51 PM
Chronos, la Jan 24 2011, 06:49 PM, a spus:
Aparent nu se merita efortul de a posta ceva inteligent aici. Asa ca ne vom rezuma la ce pareri aveti despre relatii?
Dragă, observ că ai şers postarea iniţială. Păcat... Eu glumeam când ceream o simplificare a celor postate de tine. Din câte am citit eu - în diagonală, recunosc - am identificat păreri din psihologie, reiki, antropologie şi nu mai ştiu... Era un amalgam interesant, cu puncte cheie bine identificate.
p.s. corect ar fi: ,,nu merită efortul"
on: ce părere am la modul general?
Din ce se vede prin lume - tot mai multe familii sunt monoparentale. Nu zic că e normal. Nici uşor. Dar e o realitate. Aaaa, scuze. Era vorba de relaţii. Hmmmm Mai ştiu şi eu? O părere bună. Echilibru - aşa ar trebui să fie. Nu spun de reflectare în oglindă - a, şi asta am citit la tine
later: Ai răspuns la frământările topicului încă din titlu. ,,Dinamica" relaţiilor. Mie mi-a luat o viaţă până să înţeleg că oamenii se schimbă.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Iubesti daca nu esti iubit? | Nelinistita | 80 | 9.582 |
|
Dragostea adevarata - topic combinat |
Ravl | 159 | 22.734 |
|
Dilema :) |