Sunt noua pe acest forum. Saptamana viitoare voi merge la Centrul de Terapie Naturala Hofigal de la Breaza, acest centru se numeste Alexandra. A mai fost cineva acolo, stie cum este, imi poate da o parere sincera despre acest loc si ce fel de tratamente naturiste au, etc.?
Pagina 1 din 1
Centrul de Terapie Naturala Alexandra
Scris 21 January 2011 - 07:00 PM
Buna seara la toata lumea,
Sunt noua pe acest forum. Saptamana viitoare voi merge la Centrul de Terapie Naturala Hofigal de la Breaza, acest centru se numeste Alexandra. A mai fost cineva acolo, stie cum este, imi poate da o parere sincera despre acest loc si ce fel de tratamente naturiste au, etc.?
Scris 21 January 2011 - 07:34 PM
Hofigal e o firma cunoscuta, dar ... au produse mai slabe ca si concentratie. Ma refer la pastile. Dar asta nu inseammna ca nu sunt bune. Au si ceva cosmetice bune
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Stressmanagementul prin acupunctura
Acupunctura,o tehnica veche dar vesnic noua un mijloc foarte valoros i |
Dr.Fotescu | 4 | 2.089 |
|
Un motiv in plus pentru a merge la mare
apa marii ne ajuta mai mult decat credem! |
sufletel81 | 0 | 2.624 |
|
Alimentatie sanatoasa = alimentatie preponderent alcalina | Coragate | 25 | 2.816 |
|
Cancer de Pancreas operat | Emialecs2008 | 2 | 1.531 |
|
Menopauza
Ajutor! |
eugenia25 | 13 | 12.938 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS