Mi-a spus ca ma iubeste si ca nu poate sa stea fara mine....intre timp avea posibilitatea de a pleca la mama ei in Italia...a renuntat....iar acum arenuntat si la mine....practic o simt ca mai vrea dar are frica sa nu fie despartirea prea dureroasa...ce pot face??Mai continui sau "dispar din peisaj"??
Pagina 1 din 1
Iti spune ca te iubeste si apoi...pleaca Ce pot face??
Scris 16 January 2006 - 04:44 AM
Lover, la Jan 16 2006, 06:09 AM, a spus:
Mi-a spus ca ma iubeste si ca nu poate sa stea fara mine....intre timp avea posibilitatea de a pleca la mama ei in Italia...a renuntat....iar acum arenuntat si la mine....practic o simt ca mai vrea dar are frica sa nu fie despartirea prea dureroasa...ce pot face??Mai continui sau "dispar din peisaj"??
Eu am trecut prin ceva aproape asemenator..numai ca la mine avea de ales : sa plece..sau sa nu ... o iubeam..chiar foarte mult...pana la urma a ales sa plece..si ..asta a fost..o relatie de un an si jumatate s`a sfarsit de ca si cum nu ar fi fost nimica...pot sa iti dau un singur sfat... cu toate ca a fost ceva frumos..caut`o ..dar..doar ca amici .. daca ti`a zis odata ca s`a terminat..iti va spune asta si a 2`a oara... si tot asa... si ..in timpul in care veti fi impreuna tu ..o vei iubi cu mult mai mult decat o iubesti acum....atunci da...despartirea va fi mult mai dureroasa...eu unul am trecut prin asa ceva..a plecat..si ..pana la urma s`a intors..si ..cand credeam ca totul se va termina ca o frumoasa poveste de dragoste...a plecat ...iar..atunci mi`am dat seama ca povestile de dragoste sunt doar pt povesti ..sau ..pt filme...nu stiu ..asta e parerea mea..daca vrei sa o mai cauti ..caut`o doar in calitatea de amic...si nimic mai mult...doar PAREREA MEA! Alegerea este a TA si nimeni nu decide pentru tine..mai ales cand la mijloc este vorba de iubire:)
Scris 18 January 2006 - 12:17 AM
Lover, la Jan 16 2006, 05:09 AM, a spus:
Daca pune ea asa problema potilinistit sa dispari in peisaj...Sau poate nici ea nu stie ce vrea...
Scris 18 January 2006 - 12:25 AM
Lover, la Jan 16 2006, 04:09 AM, a spus:
Las-o un timp in pace sa vezi daca se intoarce. Daca nu se intoarce caut-o si cere-i o explicatie macar. Oricum nu se va mai intoarce, dar macar sa sti de ce..
Scris 18 January 2006 - 08:42 AM
Lover, la Jan 16 2006, 06:09 AM, a spus:
Pai de ce nu discutati problema?Intreab-o ce vrea,macar scapi si tu de indoieli
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
cine a gresit?
dragostea dintre noi2 |
saphire | 14 | 8.095 |
|
continuare pt topicul deschis de PreOtul | Ivanna | 3 | 3.246 |