Cele de la MAC si Coastal Scents sunt minunate daca esti duspusa sa "lucrezi" cu paypal-ul. Cel putin eu, cand am iesit prin afara, mi se parea destul de dubios ca in loc sa vizitez sa investesc in cosmetice si haine.
Un set MAC asemanator cu al tau (daca nu chiar identic) este si la noi , pe Okazii. Il au mai multi vanzatori, numai ca-mi pare ireal sa fie un set de pensule MAC veritabile la 100 si ceva de lei...
E diferenta mare intre pensulele ELF Studio si cele Essentials? Eu le am pe toate de la essentials, pe unele chiar in mai multe exemplare. De la Studio ma tenteaza cea pentru pudra si cea pentru fondul de ten si cea kabuki ... sunt ok?
Bine ca mi-ai zis ca si fardurile de la fraulein sunt varza, eram tentata de o trusa care promitea culori mate si neutre.
Cel mai greu am gasit pensule bune pentru fardul de ochi. Pentru blush se gasesc destule ok.
Feriti-va si de Avon si Oriflame, desi la Oriflame e buna cea pentru blush....cele pentru fardul de pleoape sunt groaznice. Eu le folosesc acum pentru corector.

)
Aaaa, Tina, tu la cat timp le cureti?
Aceasta postare a fost editata de Sheeva: 18 January 2011 - 05:27 PM