sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cifre care se repeta - ce inseamna? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 01 March 2011 - 02:40 AM

Vezi postareaAbc2009ro, la Feb 28 2011, 01:41 PM, a spus:

Oamenii aia se amagesc singuri. Normal ca nu vad doar 11, 22, etc. Vad tot felul de cifre. Dar pentru ca sunt paranormali, iau doar ce le convine si pe urma inventeaza povesti cu zane.

Sa vorbesti asa cind iti sare in cap cifra 25....dupa care ESTE EXECUTAT CEAUSESCU PE ACEA DATA. Asta inainte de acea data cu ani.
Apoi cifrele 25, 26, 27...etc. Dupa care a venit cataclismul din Indonezia. 26 dec.
Si gata a incetat.
Tu, mai baiatule, sa judeci oamenii atit de aspru, cind o sa fii mai putin mistocar. Daca vei mai putea, sa mai judeci oamenii cind vei gindi mai putin batjocoritor.
0

#22 Utilizator offline   Abc2009ro 

• ◕‿◕Sempiternal cuteness◕‿◕
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-April 10

Scris 01 March 2011 - 02:09 PM

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la Mar 1 2011, 02:40 AM, a spus:

Sa vorbesti asa cind iti sare in cap cifra 25....dupa care ESTE EXECUTAT CEAUSESCU PE ACEA DATA. Asta inainte de acea data cu ani.

Doamne ce asocieri alandala. Pai in fiecare zi se intampla cate ceva. Iar intr-o viata, oricum te gandesti la toate zilele posibile din an. Si ? :beee: Si eu cand aveam 3 ani m-am gandit la numarul 11, si peste muuulti ani, pe 11 septembrie s-au lovit niste avioane de WTC. Ce paranormal am fost eu. :doh:
1

#23 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 02 March 2011 - 02:30 AM

Vezi postareaAbc2009ro, la Mar 1 2011, 02:09 PM, a spus:

Doamne ce asocieri alandala. Pai in fiecare zi se intampla cate ceva. Iar intr-o viata, oricum te gandesti la toate zilele posibile din an. Si ? :lol: Si eu cand aveam 3 ani m-am gandit la numarul 11, si peste muuulti ani, pe 11 septembrie s-au lovit niste avioane de WTC. Ce paranormal am fost eu. :)

Tu chiar nu intelegi ca oamenii care spun ceva concret pe acest topic, au avut astfel de fenomene. Si inceteaza cind se produce un eveniment. Sint avertizari. Daca tu nu ai nu inseamna ca fenomenul nu e real.
Sint avertizari ptr persoanele ce trebuie sa treaca de un eveniment. Si au un potential mare sa se implice in el. Daca ei nu vor, nu tin cont de acel avertisment.
Marea majoritate nu tin cont fiindca nu isi dau seama. Si la mine a fost la fel. Habar nu aveam ce era aia.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Numarul 23 AzulaFirePrincess  27 8.695
Hot Topic (New) Pentru clarvazatori
centrul de lumina
Bloody'Charity'Rackham  59 9.609
Replici noi Imi poate explica cineva despre ce e vorba in videoclip samoilaaa  12 3.085
Hot Topic (New) Poate stie careva ce inseamna asta Mantra  56 9.328
Hot Topic (New) Iubire sau Vampirism - ce daruim si cui?
Suntem constienti de Faptele noastre? - discutii libere
mayama34  216 26.803