sau Inregistrare

• 92 Pagini +
  • « Prima
  • 90
  • 91
  • 92
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Casatoriile homosexuale in Romania Evaluare topic: - - - - -

#911 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 28 September 2011 - 10:15 PM

Vezi postareaFinnian, la 28 September 2011 - 10:06 PM, a spus:

Orice ar spune unii, pentru mine o relatie intre un barbat de 40-50 de ani si un baiat de 15 este pedofilie, desi el e adolescent si nu copil, pentru ca la o asemenea diferenta de varsta, clar are loc manipularea baiatului de catre barbat.

Si pentru mine este la fel.Nu inteleg insa, de unde deduci tu ca aceste relatii sunt considerate legale(de catre lege) si de ce vorbesti ca si cum vezi zilnic pe strada barbati de 40-50 de ani cu baieti de 15 ani de mana.
Asemenea relatii sunt ilegale.Chiar si o relatie intre unul de 19 ani cu altul de 15 este ilegala si este pedepsita ca atare,indiferent ca vorbim de hetero sau gay.
Faptul ca homosexualii sunt automat si pedofili este doar o supozitie si o generalizare,iar mie,sincer, nu imi plag generalizarile de niciun fel.
Sunt chiar impartiala in problema asta,nu vreau sa judec pe nimeni(hetero sau gay)dar asta nu inseamna sa inchid ochii la anumite nedreptati aduse fiecareia dintre tabere.
Deci ce se discuta aici,sunt chestii ipotetice.Atat.
1

#912 Utilizator offline   Lüigi 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 19-September 11

Scris 28 September 2011 - 10:20 PM

Vezi postareaFinnian, la 28 September 2011 - 10:06 PM, a spus:

...eliminarea legilor cu privire la varsta minima a consimtamantului sexual. Nu schimbarea lor, ci eliminarea.
...grupuri pedofile ca NAMBLA sunt acceptate la paradele si evenimentele LGBT.
Intre pederastie (foarte raspandita in comunitatea gay) si

Ignorati astfel de minciuni ordinare.

Am intrat pe multe site-uri ale activistilor gay, dar nici unde nu este mentionata īncurajarea pedofiliei sau eliminarea vārstei minime de consimtamānt, de asemenea am participat la mai multe parade ca dānsa si sunt complet interzise asociatiile care īncearca sa promoveze alcoolul, tigarile, pedofilia, zoofilia etc.
0

#913 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 28 September 2011 - 10:23 PM

Ignorati astfel de minciuni ordinare :crazy:
2

#914 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 28 September 2011 - 10:24 PM

Vezi postareaNaeema, la 28 September 2011 - 09:38 PM, a spus:

Bydy, daca nu ma insel opiniile fiecaruia despre o religie anume, un cult, o doctrina politica, mentalitate, ideologie, intra la capitolul libertate de expresie sau nu ?

Eu stiu ca`ti poti spune opiniile si fara sa jignesti. Altfel, iti tranteam o sanctiune si nu-mi mai bateam capul.
Nu ma ARDE foarte tare crestinismul si sunt de acord ca este o religie intoleranta si vicioasa, dar nu`mi spune ca trebuie sa-ti tolerez jignirile, Naeema.
Cand am spus ca 'o intorci', am spus`o in sensul ca, poate ti-ai dat seama ca descrierea ta a fost prea dura si acum ai incercat sa o repari putin.
Nu ma lua cu libertatea de exprimare... Chiar nu e cazul sa ne raportam la asta.
Terminam discutia asta inutila? Stii ca ai si tu derapajele tale...

Vezi postareaGheorghita123, la 28 September 2011 - 09:55 PM, a spus:

Eu sunt de acord, dar faceam asocierea incercand sa demonstrez ca astfel de argumente pozitive se aduc si cand se considera ca acceptarea adoptiei la homosexuali este normala in anumite conditii, chiar daca acei copii sunt la fel de incapabili emotional si intelectual sa ia decizii in sensul asta.

Am inteles.
0

#915 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 28 September 2011 - 10:36 PM

Vezi postareaLüigi, la 28 September 2011 - 10:20 PM, a spus:

Ignorati astfel de minciuni ordinare.

Am intrat pe multe site-uri ale activistilor gay, dar nici unde nu este mentionata încurajarea pedofiliei sau eliminarea vârstei minime de consimtamânt, de asemenea am participat la mai multe parade ca dânsa si sunt complet interzise asociatiile care încearca sa promoveze alcoolul, tigarile, pedofilia, zoofilia etc.

Pedofilii au devenit foarte indrazneti si chiar au un sprijin din partea unor psihiatri/psihologi influenti. Au inceput sa militeze oficial pentru cauza lor. Exista activisti LGBT cunoscuti, care acum militeaza si ei pentru ''drepturile pedofililor''. Unul dintre ei este un homosexual numit Jacob Breslow. Pe numeroase site-uri este descris ca un fel de erou, un luptator neobosit pentru libertate, victimizat, declarand ca din cauza societatii a incercat sa se sinucida samd. Este un om popular,respectat, admirat.

http://lgbthmuk.blog...een-to-gay.html

http://www.pointfoun...07/breslow.html

Si totusi, participand la conferinta din august, din Baltimore, pentru normalizarea pedofiliei, este autorul urmatoarelor idei, dupa cum relateaza cineva care era de fata:

Self-described “gay activist” and speaker Jacob Breslow said that children can properly be “the object of our attraction.” He further objectified children, suggesting that pedophiles needn't gain consent from a child to have sex with “it” any more than we need consent from a shoe to wear it. He then used graphic, slang language to favorably describe the act of climaxing (ejaculating) “on or with” a child. No one in attendance objected to this explicit depiction of child sexual assault.

Jacob Breslow, care se recunoaste ca ''activist gay'', a facut afirmatia ca (,) copiii pot in mod corect sa fie ''obiectul atractiei noastre''. A continuat sa se refere la copii ca la obiecte, sugerand ca pedofilii nu au nevoie de cosimtamantul unui copil pentru a face sex cu el (folosind cuvantul IT) mai mult decat au nevoie de consimtamantul unui pantof pentru a il purta. Apoi a folosit un limbaj grafic de argou pentru a descrie favorabil actul de a ejacula ''pe sau cu'' un copil. Nici un participant nu a avut obiectii la aceasta descriere grafica a molestarii unui copil.

Omul asta a fost si a vorbit acolo.

http://www.wnd.com/?pageId=336869
http://b4uact.org/sc...r/abstracts.pdf

De asemenea, grupul pedofil NAMBLA a facut multa vreme parte din International Lesbian and Gay Association, care i-a tras un sut in fund numai cand a avut de pierdut serios dpdv al imaginii.

http://en.wikipedia....T_organizations

Aceasta postare a fost editata de Finnian: 28 September 2011 - 10:51 PM

1

#916 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 28 September 2011 - 10:45 PM

Multi bolnavi pe lumea asta. :x
Macar este bine ca unii se arata,asa pot fi pedepsiti.

Finnian,ultimul link nu se deschide.

Aceasta postare a fost editata de BlueSugar: 28 September 2011 - 10:45 PM

2

#917 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 28 September 2011 - 10:46 PM

Subiectul este : Casatoriile homosexuale in Romania!

Pt adoptii/pedofili/draci/laci/curve/ciorbe sau gradina verde, sunt alte topice!
Multumesc pt intelegere! :spiteful:
0

#918 Utilizator offline   Aseneth 

• cetate de refugiu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-December 10

Scris 28 September 2011 - 11:03 PM

Ce acte trebuie sa depunem daca eu si sotul meu vrem sa facem casatorie homosexuala? Am facut casatorie traditionala, am vrea sa stim cum anume s-ar schimba viata noastra daca ne casatorim homosexual? Certificatul nostru de casatorie e roz. Asta ce inseamna? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Aceasta postare a fost editata de Aseneth: 28 September 2011 - 11:04 PM

0

#919 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 28 September 2011 - 11:38 PM

Topic inchis pt curatenie.
0

Reclama