Buna seara.
Ma numesc Andreea Manolache (Iasi) si am un baiat, Silviu Vasile de 7 ani, care este diagnosticat de la 5 ani cu sindrom Kartagener. A fost operat de mai mult de 10 ori cu plasare de aeratoare pe ambele urechi. In maxim 10 zile dupa operatii mi se spune de otita medie supurata pe aerator, bilaterala si aeratoarele trebuie scoase. Iar fara aeratoare in maxim 3 saptamani baiatul nu mai aude. Nasul ii curge zilnic cu secretii mucopurulente si tuseste zilnic cu expectoratii. In contextul sindromului Kartagener are si situs inversus total. Mai nou ar trebui operat de sinuzita si clasica operatie de otomastoidita, dupa recomandarile de la Iasi. O alta problema o constituie bronsectaziile. Am fost la Cluj la prof. dr. Gozgarea unde i-am facut doar o audiograma si o timpanograma si la Timisoara de 3 ori, unde i s-au plasat aeratoarele pentru prima oara. Tratamentul pe care il urmeaza momentan este: aerosoli cu pulmozyme si kreon. Dumneavoastra mi-ati fost recomandat de un fost pacient de la Bicaz, pe care l-ati tratat de autism si care a fost foarte multumit. Va rog frumos daca puteti sa-mi spuneti daca aveti posibilitatea sa ma ajutati. Eu sunt dispusa sa vin la Bucuresti. Va multumesc anticipat.
Pagina 1 din 1
Sindrom Kartagener
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Amigdalita | Andrei | 16 | 10.326 |
|
|
artemis25 | 8.086 | 1.854.590 |