Experienta mea cu medic stomatolog Anca Sorescu (Orality, Blvd. Magheru nr. 35) - daca mergeti la acest medic, rezumati-va la un simplu detartraj, altceva....actionati pe riscul dvs. care, in acest caz, este enorm.
Vreau sa va impartasesc pe scurt din experienta mea legata de efectuarea unor tratamente endo (tratament canal molari/devitalizare dinti) facute in scop protetic - lucrari protetice pe respectivii molarii devitalizati avand in vedere lipsa molari. Mi-au fost devitalizari 4 molari in scop protetic (implanturile nerecomandate de acelasi medic avand in vedre afectiune paradontala - GRESIT!, recomandarea medicului a venit astfel din cauza faptul ca nu era implantolog si nu ar fi avut cum sa incaseze banii; ulterior, mai multi medici atat paradontologi cu practica limitata, cat si implantologi au sustinut contrariul). Aceeasi d-na doctor mi-a devitalizat alt molar care avea o carie profunda, adica in total 5.
Fata de cele de mai sus, mi s-au pus lucrari protetice (provizoriu la instentele mele sa vad daca ma obisnuiesc) care s-au spart in 24, respectiv 48 de ore de la montare. Vina spargerii cuspizilor lucrarilor nu apartine doar laboratorului (am avut lucrari de ceramica pe aur platinat) ci si d-nei doctor care nu a stiut sa echilibreze ocluzal lucrarile (muscatura gresita), avand in vedere ca acestea s-au spart (cuspizii) in timp ce vorbeam! Geste firesc - am intrerupt tratamentul la respectiva stomatoloaga.Sfat: nu acceptati cimentarea definitiva a lucrarilor protetice caci puteti pati ca mine, iar chinul inlaturarii lucrarilor nu il plateste nimeni. In acest moment am intrerupt tratamentul la respectiva stomatoloaga.
Ulterior, consultand alti medicii, am fost informata (de 5 medici diferiti) ca toate devitalizarile de dinti/tratamente de canal au fost efectuate gresit si ca trebuie refacute; refacerea acestora presupune interventie de cca. 2,5 ore pentru fiecare dintre dinti, adica 12,5 ore din viata petrecute sub anestezie pe scaunul dentistilor. Am descoperit ca am ocluzie deschisa si ca am nevoie de tratament ortodontic. Mi-a distrus 5 molari de pe maxilarul superior care vor trebuie sa poarte coroane ceramice dupa refacerea tratament. Mai trebuie sa ma rog ca refacerea tratamentului endo sa reuseasca.
5 din 5 - tratament gresit inseamna......trageti singuri concluzia si NU MERGETI la stomatolog ANCA SORESCU!!!!!!!!!!!!!!!
Aceasta postare a fost editata de Rebeca32: 15 January 2011 - 12:20 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS