sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

probleme cu partajul Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Poe14 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 15-January 11

Scris 15 January 2011 - 10:56 AM

Buna ziua! Deci parintii mei , inainte sa ma aibe pe mine stateau intrºo garsoniera .. in timp ce tatal meu facea armata , maicamea a reusit sa dea garsoniera pe un apartament cu 2 camere ( cei drept trebuiau niste investitii )...
Cand am avut eu 3 ani jumate, tatal meu a plecat in america , dupa 7 ani au divortat , defapt a divortat mami in romania ( aici a facut o gresala) pentru ca el a pus bani ca inainte cand a vrut si cat a vrut .. acum am aproape 20 de ani si dupa o discutie cu ,,tatal meu" a spus ca vine sa isi ia partea de la apartament .. daca a fost plecat timp de 16 ani si tot ce sa renovat in apartament este facut de maicamea , cum va fi partaju jumate jumate? sau avand in vedere ca a fost plecat atatia ani si se divedeste prin acte ca toate renovariile au fost facute de maicamea... conteaza chestiile astea ? Ei sunt trecuti aman2 pe contractul de la casa..
0

#2 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 19 January 2011 - 11:13 PM

Categoric, conteaza! Daca mama ta face dovada ca dansa a intretinut apartamentul si ca el nu a contribuit cu nimic, tatal tau mai ia... era sa zic eu ce mai ia dupa 16 ani!
Ia ceva... dar in niciun caz jumatate.
Chiar daca instanta ii da 10-20% din apartament, asta nu inseamna ca el va poate da afara. Tot instanta hotaraste o sulta ( o suma de bani care reprezinta valoarea cotei stabilite). Iar acesti bani, pot fi dati in diferite transe (rate).. cam tot asa cum iti deadea si el bani ” cand a vrut si cat a vrut .. ” :kiss:

Ce-mi plac mie ”tatii” astia! :P
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse