Aceasta postare a fost editata de Taquito: 14 January 2011 - 06:32 PM
Pagina 1 din 1
resurse site f. popular(gen facebook)
Scris 14 January 2011 - 06:31 PM
aş dori sa ştiu ce resurse īţi trebuie, cāt trebuie sa investeşti şi in ce ptr un site care poate deveni f. popular ! de ex. un site gen facebook !
Scris 20 January 2011 - 11:12 PM
Sa inteleg ca esti incepator. Oricine are vise. Chiar si eu. Vise din ce in ce mai exagerate. Infine... totul tine de originalitate.
Niciodata nu vei avea vizitatori pe un site, atata timp cat site-ul tau copie articole de pe alt site. Eu iti recomand ca pentru inceput sa citesti un ghid de optimizare seo, si sa aplici tehnicile invatate pe site-ul tau.
Eu cred ca platformal Wordpress este cea mai potrivita pentru tine.
Nu uita... nu poti face un site cunoscut peste noape. Iti trebuie saptamani, luni, poate chiar si ani.
Niciodata nu vei avea vizitatori pe un site, atata timp cat site-ul tau copie articole de pe alt site. Eu iti recomand ca pentru inceput sa citesti un ghid de optimizare seo, si sa aplici tehnicile invatate pe site-ul tau.
Eu cred ca platformal Wordpress este cea mai potrivita pentru tine.
Nu uita... nu poti face un site cunoscut peste noape. Iti trebuie saptamani, luni, poate chiar si ani.
Scris 24 January 2011 - 04:07 PM
da, sunt la inceput, dar nu sunt noob.
nu copiez articole, nu e de genu ăsta. vreau sa fac un site de socializare, asemanator cu facebook(dar nu chiar asa, nu e cu poze, cu ce ai facut in vacanta, rahaturi d-astea..).. am o idee originală.... e posibil sa prinda si site-ul sa devina f. popular peste noapte(poate ca sunt prea optimist, dar daca as zice dinainte ca nu sunt sanse, e clar ca nu o sa iasa nimic).
in caz ca devine popular(cel putin in Romania) vreau sa fiu pregatit. adica ce server trebuie sa am, ce net imi trebuie, cati bani trebuie sa bag..
nu copiez articole, nu e de genu ăsta. vreau sa fac un site de socializare, asemanator cu facebook(dar nu chiar asa, nu e cu poze, cu ce ai facut in vacanta, rahaturi d-astea..).. am o idee originală.... e posibil sa prinda si site-ul sa devina f. popular peste noapte(poate ca sunt prea optimist, dar daca as zice dinainte ca nu sunt sanse, e clar ca nu o sa iasa nimic).
in caz ca devine popular(cel putin in Romania) vreau sa fiu pregatit. adica ce server trebuie sa am, ce net imi trebuie, cati bani trebuie sa bag..
Aceasta postare a fost editata de Taquito: 24 January 2011 - 04:14 PM
Scris 24 January 2011 - 04:51 PM
Relax. Daca devine suficient de popular, o sa iti permiti sa iei resurse la momentul oportun. Pina una-alta, gasesti hosting shared nelimitat la 6 dolari pe luna. Eu am asa ceva si imi tine vreo 10 site-uri cu trafic total de vreo 60 GB pe luna si cred ca undeva pe la 30k unici (tot pe luna).
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ajutor Html | Hory26 | 0 | 808 |
|
Ce ziceti de www.expertpiese.ro
Piese Auto - preturi afisate - www.expertpiese.ro |
Expertpiese.ro | 2 | 2.377 |
|