Sari la conținut
Forum Roportal
Mariusica2010

Schimbare hosting pentru Wordpress

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am o dilema: am un site/blog pe un server de la Experthost dar am avut probleme mari cu instalarea Wordpresului si am fost nevoit sa urc pe domeniul principal un site creat cu un program cu care lucrez greu si abia am reusit cu chiu cu vai sa instalez WP pe un subdomeniu desi ma incurca totusi si nu ma satisface prea mult. Nu zic ca cei de la Experthost nu sunt seriosi, chiar m-au ajutat in anumite probleme dar au recunoscut ca nu au suport suficient pentru WP iar eu evident ca n-am stiut...asta e.

Cautand pe net am dat de firma asta - Rohosting dar nu scrie nicaieri in mod explicit daca suporta Wordpress sau nu, ca pe mine asta ma intereseaza cel mai mult. Am gasit referinte destul de bune despre ei insa mi-e teama sa nu iau alta teapa ca de altfel nici nu-mi permit. Din oferta lor observ ca au preturi destul de bune, mai ales ca nu e obligatoriu de platit taxa anuala, ceea ce pentru mine ar fi un avantaj.

Vreau sa cunosc parerile celor care au avut o experienta buna sau rea cu acest hosting desi m-as baga pentru doar 0,75 euro cat costa o luna...macar sa fac o proba.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Decit sa te chinui cu astia de la noi pe bani, ai putea trece la 000webhost.com, un excelent host gratuit de afara. Pe bani eu am de la eleven2 shared hosting nelimitat (ca idee, sint momentan gazduite vreo 7-8 site-uri acolo, cu un trafic total de vreo 50.000 unici pe luna, poate chiar mai mult - nu prea imi bat capul cu statisticile, iar traficul lunar depaseste 50-60GB). Oh, da, pretul - 144 USD/2 ani.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×