Natura nu jongleaza cu nimeni. Rostul in a trai pentru ca te-ai nascut sub o stea handicapata e nul. Pana si predispozitia anuleaza liberul arbitru, nu doar destinul de-a gata. Nu mai e liber, daca tu din start privesti printr-un cadru delimitat.
Cat despre discutia asta, sa presupunem ca fiecare vede ce vrea sa vada. Eu nu caut sa convertesc pe nimeni, mi-am expus parerea in legatura cu aceste chestii. Cine o ia in considerare bine, cine nu, iar bine.
Prietenia zodiacala oare chiar asa sa fie?
Scris 26 November 2011 - 05:53 PM
Nu exista stea handicapata. Ai o perceptie cam eronata aici. E ca si cum ai spune despre temperamente ca sunt bune/rele, desi ele doar sunt si iti dau energie in proportii diferite. Energia asta nu e buna/rea, e de tip diferit, pentru ca oamenii sunt diferiti din multe considerente, si asta e frumusetea pana la urma.
Dar nu mai continui, daca nu mai spui ceva care merita contrazis.
Dar nu mai continui, daca nu mai spui ceva care merita contrazis.
Scris 27 November 2011 - 01:12 AM
Typhon, nu trebuie sa vina steaua handicapata. Ai un material genetic, care inseamna o limitare din start. Inteligenta limitata, putere fizica limitata, si mult mai rau, un bagaj de sanatate limitat. Tot ce ai, e dramuit. Si ghici, mai departe! Astrologia nu se contrazice cu nici o ramura a stiintei, atata tot, ca daca tu doar constati ca iti e greu sa faci ceva, astrologia vine si iti spune din ce cauza, ba chiar iti si spune ce sa faci, ca sa iti imbunatatesti posibilitatile. Fiecare atom din corpul nostru a fost creat in creuzetul stelelor. De ce nu ne-ar influenta si mai departe?
Astrologia este un punct de vedere. Unul dintre miile de puncte de vedere. Daca il refuzi, ramai cu celelalte, care sunt oricum mult prea multe pentru a le putea cuprinde. Manifestarea asta e asa construita, incat iti permite sa te apropii de ea in fuctie de propriile tale capacitati si afinitati. Nu e nici o paguba pentru nimeni daca alegi ceva si respingi altceva. Asta pana incepi sa pierzi timp si energie combatand punctele de vedere ale altora.
Astrologia este un punct de vedere. Unul dintre miile de puncte de vedere. Daca il refuzi, ramai cu celelalte, care sunt oricum mult prea multe pentru a le putea cuprinde. Manifestarea asta e asa construita, incat iti permite sa te apropii de ea in fuctie de propriile tale capacitati si afinitati. Nu e nici o paguba pentru nimeni daca alegi ceva si respingi altceva. Asta pana incepi sa pierzi timp si energie combatand punctele de vedere ale altora.
Scris 27 November 2011 - 01:32 AM
De fel nu cred eu in horoscoape si zodii.Citesc uneori de curiozitate aici.
Dar ce am citit azi la zodia mea m-a lasat masca.
Adica m-am citit pe mine insami si m-a lasat asa in indoiala.
Dar ce am citit azi la zodia mea m-a lasat masca.
Adica m-am citit pe mine insami si m-a lasat asa in indoiala.
Scris 27 November 2011 - 11:22 AM
ceea ce stiu la mine, ca si leu, este ca nu dispar fara urma sau nu dau semne de viata cu lunile; nu, asta nu sunt eu
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Voi ati patit asa ceva? | Dimineata | 10 | 2.077 |
|
Zodii si personalitati
Fiecare zodie are, mai mult sau mai putin, reprezentati aparte, care s |
Go!!! | 139 | 72.551 |
|
Ceva siteuri unde sa citesti un zodiac saptamanal ? | marinaru | 4 | 2.039 |