Kahila, la 13 December 2011 - 11:37 PM, a spus:
Sunt unii cu pozitie, care nu sunt chiar asa de discreti, ba chiar se mandresc (extaziati de pozitia in care se afla in grup si considerandu-se totodata importanti si cu incredere in viitorul stralucit) si se lauda in gura mare ori de cate ori au prilejul. I-am cunoscut personal, deci aduc marturie, doi masoni incredintati cu afaceri industriale locale ale unei cunoscute firme internationale. Altii sunt catelusi tacuti carora le merge nasucul dupa bani - am cunoscut un individ bagat in afaceri pe langa microsoft - asta chiar era discret, atat de discret incat impresia pe care mi-a lasat-o a fost ca singurul lucru pe care il intereseaza sunt comisioanele grase (1000 de euro la misto in afternoon) care-i intrau prin microsoft si putin il interesa masoneria, se bagase doar pentru bani.
Dar e suficient sa le recunosti simbolurile si comportamentul ca sa-i identifici, nu trebuie sa-ti spuna el ca este...
Ceea ce nu stiu exact, sunt tipurile de masonerie, ca sunt mai multe. Cei pe care i-am cunoscut eu, erau la unison cu curentul spiritual new-age si mi-a ajuns pe la ureche ca faceau si niste joculete magice de vreun fel, aspect care totusi nu mi-a fost dezvaluit mai detaliat, ci doar sugerat.
Antonie Iorgovan despre masonerie
http://www.youtube.c...h?v=Nk5PuxuJpRw
thunami, la 22 September 2011 - 10:54 PM, a spus:
Nu e cu "poate", ci este sigur exista, si este de ordin international. Si-ti garantez ca este foarte puternica dpdv financiar, deoarece toti (sau poate doar majoritatea) din retea sunt oameni cu cele mai inalte si puternice pozitii, care lucreaza in gasca, iar banii intre ei curg rauri.
Contact
Facebook
Twitter
RSS