sau Inregistrare

• 16 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Romania in plasa masoneriei mondiale ROMANIA SPRE UN FALIMENT DIRIJAT ! Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 13 January 2011 - 01:44 AM

Vezi postareaWhispersss, la Jan 11 2011, 08:26 PM, a spus:

Ceea ce am constatat, suna putin cam ciudat,dar totusi cred are are o anumita forma de adevar.
Nu este foarte ciudat ca sunt "lovite" mai mult tarile crestin ortodoxe?
...

Man, ai uitat poate ca in armata diverselor tari suntem si noi, cei inteligenti si neaserviti. Chiar si platiti cu sume imense de bani, si tot sunt anumite valori si principii pe care nu suntem dispusi sa le incalcam. Si in armata SUA exista multi astfel de fanatici. Oameni care nu se inchina numai banilor sau vreunui zeu. Crede-ma pe cuvant, putini, dar existam.

Ce ai observat tu este bine, dealtfel in Epoca Medievala sforarul sef era papa. Doar Imperiul Britanic i s-a opus.

Vezi postareaNelinistita, la Jan 13 2011, 12:33 AM, a spus:

Zi-mi si mie cand a fost poporul roman un popor nobil, cand a avut principii si valori.

Niciodata, istoric, poporul roman este un popor de robi - de aceea se intampla ceea ce se intampla. Robul este o fiinta parsiva care suporta orice conditii mizere ii ofera stapanul, atat timp cat nu este obligat sa depuna vreo cantitate enorma de efort.

ON: legat de conspiratia mondiala - eu am unele dubii, deoarece familiile bogate ale planetei pot actualmente sa isi angajeze armate personale mai mari decat multe armate nationale. Imbogatirea pentru ei nu mai este un scop, s-au imbogatit deja mai demult. Criza si razboiul economic de acum se poarta pentru resurse - oricine stie ca la un moment dat hartiile colorate nu mai au nicio valoare daca in schimbul lor nu se ofera petrol, gaze, mancare deoarece cei ce produc asa ceva le tin pentru ei.

Oricine mai stie ca nu poti exploata un teritoriu atat timp cat populatia acelui teritoriu iti este ostila. Actualmente, pe planeta sunt mai multe popoare ostile oricui le incalca teritoriul, un exemplu evident fiind vecinii nostri sarbii, care de-a lungul timpului au luptat impotriva oricui le-a incalcat teritoriul indiferent in ce scop. Afghanii sunt un alt exemplu si lista poate continua.

NWO oricum trebuie sa existe - in felul acesta se poate crea un echilibru... numai ca metodele prin care se impune NWO imi par nepotrivite... seamana cu metodele militare de "educare" a proaspetilor recruti, carora intai li se distruge personalitatea, apoi li se construieste una noua, ceva cam ce a incercat si comunismul sa faca si i-a reusit partial.

Opozantii NWO sunt intr-adevar Rusia si China. Acum nu spun ca din cauza lor trebuie sa sufere restul planetei daaar... undeva pe departe, cam asa e, din cauza opozitiei lor in a accepta NWO restul planetei trebuie supusa astfel incat sa se creeze un bloc suficient de puternic incat cele doua mari puteri sa poata fi depasite sau izolate ori invinse in caz de conflict armat.

Nu se incearca eradicarea popoarelor ci educarea si supunerea lor si armonizarea. Fara jocul acesta abil de echilibristica ar izbucni imediat conflicte armate spontane din cauza resurselor si spatiului vital care incep sa fie din ce in ce mai limitate.

Mugur Isarescu, Ion Iliescu si altii s-a vazut clar ca mereu au avut altceva in cap, nu interesele statului national Romania. Dealtfel, si Traian Basescu, alaturi de acolitul sau Emil Boc au evident alte interese. Asta pentru ca NWO inseamna disparitia statelor nationale, inseamna guvern planetar, lipsa parlamentului, inseamna ceva mai apropiat de "Minunata lume noua" a lui Huxley, decat "1984" a lui Orwell. "1984" a fost pe vremea URSS. Problema in toata schema este ca, asa cum am spus, cele doua mari puteri nu pot fi cu usurinta inglobate in NWO, nu sunt dispuse sa renunte la statutul de stat national.
0

#12 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 13 January 2011 - 05:44 AM

Acel control este real doar in mintea asa ziselor elite. Omenirea nu este jucaria lor. O vor invata asta.
Ei sint la rind la lectie, nu omenirea.
0

#13 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 13 January 2011 - 07:03 AM

Vezi postareaLightsome, la Jan 13 2011, 12:01 AM, a spus:

Ei da`si tu acu`!
Valori da,principii...pauza!

Oricum, doar valorile au principii. :mellow:
0

#14 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 22-November 07

Scris 14 January 2011 - 01:35 PM

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la Jan 13 2011, 05:44 AM, a spus:

Acel control este real doar in mintea asa ziselor elite. Omenirea nu este jucaria lor. O vor invata asta.

de la Babylon incoace aceste asa zise 'elite' fac ce vor cu omenirea...contrazice-ma daca nu e adevarat...
0

#15 Utilizator offline   Lightsome 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-January 11

Scris 14 January 2011 - 01:49 PM

Vezi postareaPippo, la Jan 13 2011, 07:03 AM, a spus:

Oricum, doar valorile au principii. :kiss:

Si principiile au valori! :doh:
0

#16 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 14 January 2011 - 02:00 PM

Vezi postareaLightsome, la Jan 14 2011, 12:49 PM, a spus:

Si principiile au valori! :doh:

In contextul de mai sus, "valoare" se refera la oameni de valoare.
0

#17 Utilizator offline   Abc2009ro 

• ◕‿◕Sempiternal cuteness◕‿◕
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-April 10

Scris 14 January 2011 - 02:15 PM

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la Jan 13 2011, 06:44 AM, a spus:

Lumea pe care o vezi in jurul tau este creata de elite. Deci da, omenirea este jucaria lor. Dar nu in sensul ca te controleaza ca pe un zombie. Nu. Ci doar iti schimba lumea din jurul tau si tu te adaptezi pe urma.
0

#18 Utilizator offline   Aseneth 

• cetate de refugiu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-December 10

Scris 14 January 2011 - 02:18 PM

Vezi postareaAbc2009ro, la Jan 14 2011, 02:15 PM, a spus:

Lumea pe care o vezi in jurul tau este creata de elite. Deci da, omenirea este jucaria lor. Dar nu in sensul ca te controleaza ca pe un zombie. Nu. Ci doar iti schimba lumea din jurul tau si tu te adaptezi pe urma.

Eu cred ca masoneria e in plasa Romaniei. Toti care s-au pus cu romanii, mai devreme sau mai tarziu au sfarsit ca popa cand s-a pus cu Pacala, sa-si smulga parul din cap "cine dracu m-a pus sa ma incurc cu astia" . Cine rade la urma rade mai bine chiar daca a inteles mai tarziu poanta :doh:
0

#19 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 14 January 2011 - 05:38 PM

Vezi postareaandi_, la Jan 14 2011, 01:35 PM, a spus:

de la Babylon incoace aceste asa zise 'elite' fac ce vor cu omenirea...contrazice-ma daca nu e adevarat...

Ce vrei sa ma molipsesc prin contrazis. :kiss:

Vezi postareaAbc2009ro, la Jan 14 2011, 02:15 PM, a spus:

Ai nu zau. Si eu care credeam ca mai si traiesc. Deci ei traiesc in locul meu, si eu...nu?
Mai sa fie, dracia dracului.

Vezi postareaVerid, la Jan 14 2011, 02:18 PM, a spus:

Eu cred ca masoneria e in plasa Romaniei. Toti care s-au pus cu romanii, mai devreme sau mai tarziu au sfarsit ca popa cand s-a pus cu Pacala, sa-si smulga parul din cap "cine dracu m-a pus sa ma incurc cu astia" . Cine rade la urma rade mai bine chiar daca a inteles mai tarziu poanta :kiss:

Asa, ca ma imbolnaveam de inima cu astia pe aici. :doh:
0

#20 Utilizator offline   AnubisAnubis 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-November 10

Scris 22 January 2011 - 09:32 AM

Vezi postareaandi_, la Jan 14 2011, 01:35 PM, a spus:

...nu chiar.Multe dintre planurile lor obscure au fost dejucate sau scoase la lumina.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 16 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Puterea Gandului CruelMirror  69 15.581
Hot Topic (New) Cifre care se repeta - ce inseamna? Nemo!  22 4.275
Hot Topic (New) Catastrofe naturale si artificiale umilitul  31 5.194
Hot Topic (New) Atasamente Natura puterilor paranormale mihaela1  326 52.537
Hot Topic (New) Absorbim energie prin par?
are lagatura cantitatea cu lungimea parului?
Arcangelo  54 6.502