sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Anexita anexita stanga Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Laura2011 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 10-January 11

Scris 10 January 2011 - 05:54 PM

Buna ziua...am si eu nevoie de un sfat...de 2 luni am anexita stanga si nu mai scap de ea...am facut si analize,am luat antibiotic dar degeaba(mi a iesit eneterococ)....astazi am mers sa fac analize,pt clamydia,ureaplasma si mycoplasma...dar rezultatele ies intr o spatamana...daca poate sa mi spuna si mie cineva cum as putea sa o tratez,sau macar sa o ameliorez pana imi ies analizele...ca am dureri si imi este frica sa nu se cronicizeze in timp...multumesc
0

#2 Utilizator offline   Cristinick 

• Aistringas
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 11 January 2011 - 02:48 PM

Poate ca ar trebui sa mergi iarasi, dar la acelasi medic. Probabil ca tratamentul pe care ti l-a prescris a fost prea slab.

Mie mi-a dat ampicilina si gentamicina injectabil si nu am mai avut probleme de atunci... acum vreo 3 ani, cred.
0

#3 Utilizator offline   Amarena 

• boo!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 11 January 2011 - 03:11 PM

Vezi postareaCristinick, la Jan 11 2011, 01:48 PM, a spus:

Mie mi-a dat ampicilina si gentamicina injectabil

aaauci....
0

#4 Utilizator offline   Laura2011 

• Boboc
  • Pip

Scris 12 January 2011 - 02:18 AM

Buna...mersi pt raspuns,o sa vad dupa analize ce mi da medicul...mi e cam frica de gentamicina,am auzit ca doare destul de rau dupa....
0

#5 Utilizator offline   Ioana_Valentina 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 23-January 11

Scris 23 January 2011 - 02:24 PM

Buna draga mea,

si eu am o anexita care ma tine de o luna si nu imi trece. Am facut tratament cu zanocin si flamexin in prima faza. dupa am luat augmentin cu no-spa si flamexin 10 zile plus doxicilina pentru 14 zile. si am facut si 3 zile injectii cu polidin
si parca dupa injectii mi-au mai disparut durerile. eu am consultat 4 medici intr-o luna si am cheluit o groaza de bani. daca nu trece nici dupa augmentin ma gandesc sa cer injectii pentru ca deja cred ca s-a cronicizat la mine si nu mai scap usor de ea. Plus ca am facut si un ovar micropolichistic de la stres. si am o colpita mai veche pe acre o tot tratez cu ovule dar tot revine. Si neaparat cere medicatie si pentru partener ca altfel te reinfectezi. Spun asta din proprie experienta.

Sper sa iti treaca si tine-ma la curent cu evolutia ta. Cred ca ar fi bine sa intrebi si un alt medic daca nu ai incredere in actualul. si sa insisti sa iti dea tratament puternic fiindca la mine au mers pe chestii usoare si m-au lasat pana nu am mai putut de durere si inca o port pe picioare. Plus ca nu mai fac sex deloc de o luna de zile si tot nu imi trece.

Deci mult succes cu evolutia bolii. Iti tin pumnii sa te faci bine.
0

#6 Utilizator offline   Laura2011 

• Boboc
  • Pip

Scris 24 January 2011 - 12:07 AM

Buna Ioana,multumesc la fel si tie...eu am primit acele analize despre care vorbeam la inceputul topicului,si din pacate mi a iesit ureaplasma si mycoplasma,mi s a dat tratament cu doxiciclina,10 zile,atat eu cat si partenerul...sper sa ma fac bine dupa tratamentul acesta,sex nu fac ca sotul meu este plecat,bine ca am fost inspirata si i am trimis dinainte doxiciclina...si eu am facut injectii cu Polidin si degeaba...normal ca am acesta infectie si orice luam era fara rezultate...ar trebui sa faci si tu aceasta analiza,daca nu ai facut o pana acum, ca cine stie ce intretine inflamatia,stiu ca acestea dau anexita....dar tu vad ca ai incercat si cu doxiciclina in general cam asta e tratamentul care se da in mycoplasma..dar merita sa incerci totusi....

Aceasta postare a fost editata de Laura2011: 24 January 2011 - 12:10 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Doctori ginecologi Flaviu Ferencz  2 3.186
Replici noi Atasamente Pastila de a 5-a zi (EllaOne)
contraceptie de urgenta
Cristina06  10 3.472
Replici noi BTS
intrebare
andreea_anton  0 2.511
Hot Topic (New) POSTINOR - pastila de a 2-a zi
intrebari, nelamuriri
Hasu  242 100.773
Replici noi Varicocel sbctib  7 24.720