Pagina 1 din 1
folder
Scris 09 January 2011 - 12:00 AM
buna!sunt noua pe aici
am o problema.azi am vrut sa folosesc un program pentru parolarea unui folder.l-am descarcat si nestiind sa umblu prea bn am urmat si eu intstructiunile din program.si folderul respectiv a disparut acum.la recycle bin nu este,in alte foldere nu este,am dat si la search...degeaba!
dar am incercat sa fac un folder nou cu acelasi nume in locul unde se afla cel disparut si nu m-a lasat...spunea ca mai exista unul cu acelasi nume.l-am cautat din nou...in zadar!
va rog sa ma ajutati cu un sfat!poate nu l-am pierdut de tot
multumesc!
Scris 10 January 2011 - 10:22 AM
Spune si cum se numeste programul buclucas, poate facem si noi un studiu de caz.
Scris 16 January 2011 - 10:13 AM
Belabel, la Jan 9 2011, 12:00 AM, a spus:
buna!sunt noua pe aici
am o problema.azi am vrut sa folosesc un program pentru parolarea unui folder.l-am descarcat si nestiind sa umblu prea bn am urmat si eu intstructiunile din program.si folderul respectiv a disparut acum.la recycle bin nu este,in alte foldere nu este,am dat si la search...degeaba!
dar am incercat sa fac un folder nou cu acelasi nume in locul unde se afla cel disparut si nu m-a lasat...spunea ca mai exista unul cu acelasi nume.l-am cautat din nou...in zadar!
va rog sa ma ajutati cu un sfat!poate nu l-am pierdut de tot
multumesc!
...nu stiu ce windows folosesti, dar am sa incerc sa-ti arat si explic, incet, ca sa intelegi, cum sa gasesti FOLDER-ul cu pricina !
1 - deschide "my computer" si navigheaza pana acolo unde stii ca ar trebui sa fie FOLDER-ul respectiv.
- in spatiul unde este adresa ex: "C:\Users\nume\documents\" ... tasteaza numele FOLDER-ului respectiv. ex: C:\Users\nume\documents\numeleFOLDER-ului\ ... si apasa enter. [ar trebui sa se deschida in interiorul FOLDER-ului, iar daca e parolat de tine, o fereastra mica unde va trebui sa introduci parola, etc.]
2 - deschide "my computer" / deschide "organize this folder's contents" / alege "Folder and search options" / "view" / iar la sectiunea "Hidden files and folders" bifeaza <Show hidden files, folders, and drives> apoi OK.
Ar trebui sa vezi tot ce exista in fiecare folder din PC, adica inclusiv fisierele si folderele "ascunse[hiden]"System" etc. printre care si pe acela pe care-l cauti tu !
Succes... si spune-ne si noua daca te-a ajutat aceste sfaturi !!
Aceasta postare a fost editata de Katthya: 16 January 2011 - 10:15 AM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Probleme cu viteza de download
ajutoor ._. |
BogdanLoghin | 0 | 796 |
|
Am nevoie de windows7 | Viorelito | 3 | 1.003 |