sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

folder Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Belabel 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-January 11

Scris 09 January 2011 - 12:00 AM

buna!sunt noua pe aici :( am o problema.azi am vrut sa folosesc un program pentru parolarea unui folder.l-am descarcat si nestiind sa umblu prea bn am urmat si eu intstructiunile din program.si folderul respectiv a disparut acum.la recycle bin nu este,in alte foldere nu este,am dat si la search...degeaba! :haha: dar am incercat sa fac un folder nou cu acelasi nume in locul unde se afla cel disparut si nu m-a lasat...spunea ca mai exista unul cu acelasi nume.l-am cautat din nou...in zadar! :P va rog sa ma ajutati cu un sfat!poate nu l-am pierdut de tot :) multumesc!
0

#2 Utilizator offline   Paul Brahtl 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 25-July 07

Scris 10 January 2011 - 10:22 AM

Spune si cum se numeste programul buclucas, poate facem si noi un studiu de caz.
0

#3 Utilizator offline   Katthya 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-September 08

Scris 16 January 2011 - 10:13 AM

Vezi postareaBelabel, la Jan 9 2011, 12:00 AM, a spus:

buna!sunt noua pe aici :o: am o problema.azi am vrut sa folosesc un program pentru parolarea unui folder.l-am descarcat si nestiind sa umblu prea bn am urmat si eu intstructiunile din program.si folderul respectiv a disparut acum.la recycle bin nu este,in alte foldere nu este,am dat si la search...degeaba! :) dar am incercat sa fac un folder nou cu acelasi nume in locul unde se afla cel disparut si nu m-a lasat...spunea ca mai exista unul cu acelasi nume.l-am cautat din nou...in zadar! :tease: va rog sa ma ajutati cu un sfat!poate nu l-am pierdut de tot :crazy: multumesc!

...nu stiu ce windows folosesti, dar am sa incerc sa-ti arat si explic, incet, ca sa intelegi, cum sa gasesti FOLDER-ul cu pricina !
1 - deschide "my computer" si navigheaza pana acolo unde stii ca ar trebui sa fie FOLDER-ul respectiv.
- in spatiul unde este adresa ex: "C:\Users\nume\documents\" ... tasteaza numele FOLDER-ului respectiv. ex: C:\Users\nume\documents\numeleFOLDER-ului\ ... si apasa enter. [ar trebui sa se deschida in interiorul FOLDER-ului, iar daca e parolat de tine, o fereastra mica unde va trebui sa introduci parola, etc.]
2 - deschide "my computer" / deschide "organize this folder's contents" / alege "Folder and search options" / "view" / iar la sectiunea "Hidden files and folders" bifeaza <Show hidden files, folders, and drives> apoi OK.
Ar trebui sa vezi tot ce exista in fiecare folder din PC, adica inclusiv fisierele si folderele "ascunse[hiden]"System" etc. printre care si pe acela pe care-l cauti tu !
Succes... si spune-ne si noua daca te-a ajutat aceste sfaturi !!

Aceasta postare a fost editata de Katthya: 16 January 2011 - 10:15 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Probleme cu viteza de download
ajutoor ._.
BogdanLoghin  0 796