sau Inregistrare

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Plouă cu păsări moarte şi īn Romānia Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 15-March 10

Scris 10 January 2011 - 09:59 PM

Vezi postareaousor, la Jan 10 2011, 09:26 PM, a spus:

Ochii scosi,si mai ciudat :O

Asta inseamna o scadere foarte mare a presiunii apei.
0

#22 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 11 January 2011 - 04:32 AM

Pai, tocmai am spus mai sus cauza. Iar de 24 h, eu deja am citit pe net, cauza, dar nu cea mai de jos.
Un fel de concentrari de energie, ce apar pe radarul Doppler, identic cu celi\ulele de furtyna tip tornade. Dar nu e nuci o furtuna. Cauza cauzelor inca e nebuloasa.
Efectul e probabil ca o moarte a pasarilor la zgomote f mari. Ciocul vinat arata ca actioneaza pe centrii respiratori si ramine inca vie. Moare asfixiata in aer.
Aceea forma de energie, probabil de la fenomene telurice. O ipoteza.
E probabil sa fie nuclee de furtuna, dar rapide si fara condensare de apa. Se termina inainte de aparitia furtunii.

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la Jan 9 2011, 10:59 PM, a spus:

Infrasunete din Pamint sau din aer.
Ultrasunete e cel mai probabil. Au capul mic.
Poate fi de la ger.
Un alt gen de cimp energetic inca necunoscut. care actioneaza precum tornada. Si ptr alte fiinte mai mari, inofensiv.
Eu am cunoscut un fenomen de acest gen ce actioneaza asupra noastra, a oamenilor.
Vezi accidentele in acelasi loc, si care bulverseaza conducatorii auto. dar fenomenul nue numai in cazul auto.
Eu era sa o patesc, si stiam in ce consta. Daca nu-mi aduceam aminte de avertisment, acum nu mai eram.

Ultarsunetele actioneaza si in apa.

Aceasta postare a fost editata de NASTYPRIMUL: 11 January 2011 - 04:33 AM

0

#23 Utilizator offline   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-March 10

Scris 11 January 2011 - 10:06 AM

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la Jan 11 2011, 04:32 AM, a spus:

Un fel de concentrari de energie

Mai degraba efectul turbionar care apare in cazul curgerii fluidelor in regim tranzitoriu. Presiunea in zonele respective scade foarte mult, aerul se rarefiaza iar pasarile mor asfixiate. In cazul pestilor, scade presiunea apei, iar presiunea fluidelor din corp nemaifiind compensata de presiunea externa, poate conduce la expulzarea ochilor. Aceste fenomene apar, indeosebi, atunci cand se intalnesc curenti cu viteze mari si sensuri diferite de deplasare.
0

#24 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 25-November 09

Scris 11 January 2011 - 10:26 AM

Ce-mi place mie cand faceti niste ipoteze fantastice bazate pe nimic! Pasari au murit cu zecile, sutele in fiecare an, la fel pestii.

Aceste fenomene au fost cunoscute de secole. De fiecare data au avut explicatii naturale. Si la fel au si acum - curenti reci de aer cu circulatie rapida (de genul clear air turbulence, care sunt in stare sa doboare si avioane), cereale infestate cu insecticide si pesticide, poluari accidentale, schimbari in curentii acvatici care afecteaza oxigenarea apelor, deversari de substante poluante in apa ...
0

#25 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 11 January 2011 - 11:05 AM

Vezi postareaBlack velvet, la Jan 11 2011, 10:06 AM, a spus:

Mai degraba efectul turbionar care apare in cazul curgerii fluidelor in regim tranzitoriu. Presiunea in zonele respective scade foarte mult, aerul se rarefiaza iar pasarile mor asfixiate. In cazul pestilor, scade presiunea apei, iar presiunea fluidelor din corp nemaifiind compensata de presiunea externa, poate conduce la expulzarea ochilor. Aceste fenomene apar, indeosebi, atunci cand se intalnesc curenti cu viteze mari si sensuri diferite de deplasare.

Asa brusc in nu stiu cite colturi ale lumii? Fenomenul e prea intins ca sa fie doar ceve cunoscut. Nu zic ca nu ar fi o scadere a densitatii fluidelor, dar ce provoaca acea scadere. Cauza reala inca nu e stiuta, ci un efect al ei. Bun si asta.
Ar fi interesant, un om ce ar pati in astfel de cimpuri energetice.

Vezi postarealynxul_negru, la Jan 11 2011, 10:26 AM, a spus:

Ce-mi place mie cand faceti niste ipoteze fantastice bazate pe nimic! Pasari au murit cu zecile, sutele in fiecare an, la fel pestii.

Aceste fenomene au fost cunoscute de secole. De fiecare data au avut explicatii naturale. Si la fel au si acum - curenti reci de aer cu circulatie rapida (de genul clear air turbulence, care sunt in stare sa doboare si avioane), cereale infestate cu insecticide si pesticide, poluari accidentale, schimbari in curentii acvatici care afecteaza oxigenarea apelor, deversari de substante poluante in apa ...

Pe tot mapamondul asa brusc?
Iar eu de ce ma curentam de toti peretii si obiectele in perioada asta? Tot de la curentii turbionari din paduri?
Cauza gasita e secundara. Cea primara ar putea fi cu mult mai importanta ptr noi oamenii.
Pe radar a aparut ca un focar energetic extrem de puternic, ca un nucleu de tornada, fara nci un semn de furtuna.
Am spus mai sus ca e un cimp energetic, si a aparul pe doppler asa ceva, nicidecum substante chimice sau curenti. Curentii parca nu apar, dar nu sint sigur. Chiar ce apare pe Doppler. Diferentele de presiune? Fiindca vad ca eu nu aflu nimic in plus, in afara de scatoalce?
0

#26 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 11 January 2011 - 11:33 AM

eu cred că s-au uitat la Flash Forward şi de aia s-au aruncat pe jos
urmează să visăm cu toţii ce vom face peste 6 luni
0

#27 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 25-November 09

Scris 11 January 2011 - 11:46 AM

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la Jan 11 2011, 11:05 AM, a spus:

1. Pe tot mapamondul asa brusc?

2. Iar eu de ce ma curentam de toti peretii si obiectele in perioada asta? Tot de la curentii turbionari din paduri?

3. Pe radar a aparut ca un focar energetic extrem de puternic, ca un nucleu de tornada, fara nci un semn de furtuna.

4. Am spus mai sus ca e un cimp energetic, si a aparul pe doppler asa ceva, nicidecum substante chimice sau curenti. Curentii parca nu apar, dar nu sint sigur. Chiar ce apare pe Doppler. Diferentele de presiune? Fiindca vad ca eu nu aflu nimic in plus, in afara de scatoalce?

1. Pai, tocmai, ca n-a fost deloc brusc. Brusca este doar atentia noastra asupra fenomenului.

2. Cred ca ar trebui sa-ti verifici instalatia electrica :)

3. Arata-mi si mie un view/print dupa inregsitrarea radar de care vorbesti. Spune-mi cine a facut-o, in ce data, cum era calibrat aparatul, daca in locul ala au cazut pasari.

4. Eh, daca ai spus tu ...

Si unde vezi tu scatoalce? Tot pe radar? :haha:
0

#28 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 11 January 2011 - 11:48 AM

E clar. Se schimba polii! Polu sud devine polu nord si polu nord devine polu sud. Undele electromagnetice se modifica substantial si astfel zapaceste pasarile de cap. Putin timp ne mai desparte de intrarea in valvataia de lumina. :haha:
0

#29 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 11 January 2011 - 12:17 PM

Vezi postarealynxul_negru, la Jan 11 2011, 11:46 AM, a spus:

1. Pai, tocmai, ca n-a fost deloc brusc. Brusca este doar atentia noastra asupra fenomenului.

2. Cred ca ar trebui sa-ti verifici instalatia electrica 8)

3. Arata-mi si mie un view/print dupa inregsitrarea radar de care vorbesti. Spune-mi cine a facut-o, in ce data, cum era calibrat aparatul, daca in locul ala au cazut pasari.

4. Eh, daca ai spus tu ...

Si unde vezi tu scatoalce? Tot pe radar? :)

Saraca instalatie electrica. De 2 saptamini, ma curentez de paturi. De 2 zile nu. Dar numai la haine cu putin plastic. Am mai avut dar mult mai putin, in alte dati. Daca nu spuneau de pasari, ziceam ca sint eu cu probleme. Nu sint.
Deci e ceva in legatura cu....mediul.
Nu vreti voi sa fie cimpuri de energie gen tornade. Tocmai sint date meteo prin state. Au aparut si disparut, la intervale de timp, si au prins chiar niste stoluri, ce au murit in acel interval orar.
Totul fara furtuna.
Si nu mai faceti misto, ca va curentez prin ecran. :-

Aceasta postare a fost editata de NASTYPRIMUL: 11 January 2011 - 12:20 PM

0

#30 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 11 January 2011 - 12:22 PM

Ma, fara nicio gluma, eu cred ca acele pasari moarte faceau parte din cine stie ce secta care promoveaza sinuciderile in masa.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) The Secret
topice combinate
Simplu_X  63 11.148
Hot Topic (New) Ne nastem mai devreme sau mai tarziu de termen
cum ne influenteaza viata?
Sarah N....  48 6.996
Replici noi Cum va disparea universul?
Discutii si pareri
SunRising  4 1.088
Replici noi Atasamente Christian Dikol & Miriam Dikol AzulaFirePrincess  18 5.774
Hot Topic (New) Atasamente Razboiul psihotronic
Manipularea psihicului prin diverse metode.
tjedy2000  230 66.629