Buna
Am o problema referitoare la faptul ca windows-ul se vede pe ecran de la stanga la dreapta al ecranului si nu de sus in jos cum este normal.Problema a aparut dupa ce copiii au incercat sa joace de pe CD un joc si posibil sa fi schimbat ceva la rezolutie,nu stiu sigur si nici ei nu pot sa-mi spuna exact ce au facut.Ce pot sa fac inafara de a rasturna monitorul cum fac acum?
Pagina 1 din 1
problema windows
Scris 08 January 2011 - 04:00 PM
Depinde puțin de versiunea de Windows și de ce tip de placă video + driver este instalat.
Ar trebui ca dānd click dreapta pe o zonă liberă de pe ecran (de pe desktop) și apoi Properties, pe undeva pe acolo, pe la setările video, de rezoluție și așa mai departe, să fie o opțiune de rotație a ecranului. Aceasta trebuie modificată pentru a reveni la valoarea normală.
Un alt loc īn care poți căuta este īn dreapta lāngă ceas; acolo ar trebui să fie o aplicație instalată odată cu driver-ul plăcii video, pe care poți da click dreapta și apoi prin meniuri ar trebui să fie opțiunea de rotație.
Ar trebui ca dānd click dreapta pe o zonă liberă de pe ecran (de pe desktop) și apoi Properties, pe undeva pe acolo, pe la setările video, de rezoluție și așa mai departe, să fie o opțiune de rotație a ecranului. Aceasta trebuie modificată pentru a reveni la valoarea normală.
Un alt loc īn care poți căuta este īn dreapta lāngă ceas; acolo ar trebui să fie o aplicație instalată odată cu driver-ul plăcii video, pe care poți da click dreapta și apoi prin meniuri ar trebui să fie opțiunea de rotație.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Windows 2003
totul despre |
dAImon | 2 | 3.568 |
|
nu pot instala diacriticele |
dacian i | 6 | 13.432 |