sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Adevarata vocatie: homosexualitatea! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Wotaken 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-January 11

Scris 05 January 2011 - 09:54 PM

Salut , inainte de toate trebuie sa precizez numaidecat ca ma numesc Matei , poate nu e important dar consider ca e cel mai just si semnificativ gest , pentru ca , bineinteles , n-ar fi frumos chiar deloc sa nu ma prezint , chiar daca , in neputinta mea consider , fara putinta de tagada faptul ca nu e tocmai un nume cine stie ce ales.
Asadar , ma numesc Matei , dupa cum bine am precizat , si ceea ce vreau sa spun e poate ceva indubitabil prostesc sau naiv , dar inconstienta mea , aflata in momentul asta la un prag de joasa altitudine ma indeamna fara nici-o grija sa povestesc si eu ceea ce li se poate intampla unor oameni , in aparenta simpli. Evident , n-as vrea sa ma considerati ca fiind un veritabil nesimtit pentru ca , bineinteles nu sunt nici pe departe atat de infatuat pe cat s-ar putea crede , dar azi mi-am dat seama de doua lucruri pe care vreau , fara indoiala , sa le impartasesc.
Eu fac parte dintr-o organizatie secreta ce-si propune , in bunatatea ei , sa transforme oamenii in adevarate modele ale societatii.Bucuria mea a fost un intreg suflu de respiratie divina cand , in urma cu cinci ani am fost , fara oroare presupusa , initiat in aceasta societate care , desi la prima vedere am putea zice ca e una nu foarte importanta ci una extrem de banala , este de departe extrem de importanta in bunul mers al societatatii.Aici mi-am facut prieteni , oameni cu adevarat iluminati , si tot aici am invatat ce inseamna dragostea.Dragostea pentru frate.
Oamenii acestia sunt dispusi sa riste orice pentru tine , iar eu , un romantic si sensibil de mare suflet am neglijat propria persoana doar sa fiu pe plac acestor frati , acestor persoane de mare omenie care nu doar ca impresioneaza prin inteligenta lor , dar insusi caracterul lor debordant te uimeste in asa masura incat nu poti decat sa-ti scoti palaria in fata dansilor.Totul a mers bine pana acum un an cand , un nou membru a fost recrutat in sediul nostru , un baiat destul de tanar care , la prima vedere , mi-a dat un sentiment de neliniste. Oare ce se intampla cu mine ? De ce eram asa de emotionat , de nervos la aparitia acelui baiat ? In trei saptamani n-am schimbat nici-o vorba, nu stiam nici macar cum il cheama , dar cu toate astea de-abia ma abtineam sa nu sar la gatul lui si sa-l interoghez cu bestialitate pentru propria placere.Apoi mi-am dat seama : ca in organizatia noastra nu erau admise femei , iar ceilalti frati nu erau niciodata in compania sexului frumos.Ba chiar dimpotriva , as zice ca unii mergeau brat la brat si as putea jura ca isi aruncau priviri prea tandre , ce implicau prea multa pasiune.
Apoi am descoperit adevarata vocatie cu ajutorul lor : homosexualitatea.
0

#2 Utilizator offline   Athmy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-December 10

Scris 05 January 2011 - 09:58 PM

da, asa se intampla, te bagi la ceva si dai de altceva
0

#3 Utilizator offline   Pharrell24 

• Hippopotamus killer.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 30-March 10

Scris 05 January 2011 - 10:01 PM

Adica voi aveti o organizatie secreta si faceti sex intre voi nu?
Asta sigur o sa faca lumea mai buna! Sa nu va prinda secretii aia de Bilderbergi, ca-s oameni rai si va pedepsesc indiferent de orientarea sexuala. Pot sa raspund eu la intrebarile " ce se intampla cu mine? " "de ce eram asa de emotionat?"...aaa poate pentru ca esti gay?
0

#4 Utilizator offline   Tina' 

• Dantela si Cristal...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 25-March 07

Scris 05 January 2011 - 10:03 PM

Vezi postareaPharrell24, la Jan 5 2011, 10:01 PM, a spus:

Era un film misto pe tema asta :beach:
0

#5 Utilizator offline   Wotaken 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-January 11

Scris 05 January 2011 - 10:55 PM

Vezi postareaAthmy, la Jan 5 2011, 09:58 PM, a spus:

da, asa se intampla, te bagi la ceva si dai de altceva

pe buna dreptate !

parol ! venerabile , faci o grava eroare prin ceea ce insuti sustii , organizatia are un scop precis iar dumneata ar trebui sa nu patezi onoarea ei.

Asta sigur o sa faca lumea mai buna! Sa nu va prinda secretii aia de Bilderbergi, ca-s oameni rai si va pedepsesc indiferent de orientarea sexuala.

Clubul Bilderberg nu e nicidecum o organizatie secreta din moment ce ai auzit de ea , si nicidecum nu sunt oameni rai , ba chiar sunt niste oameni cu adevarat destepti , adevarati conducatori.

Pot sa raspund eu la

nu , multumesc.

Aceasta postare a fost editata de Wotaken: 05 January 2011 - 11:01 PM

0

#6 Utilizator offline   Athmy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-December 10

Scris 06 January 2011 - 06:54 AM

ce e ciudat, tocmai m-am intalnit cu o colega de facultate dupa 10 ani, in autocar, si mi-a povestit ca la ea la Paris are cativa colegi homo.

a fost subiectul de discutie, eu nu am intalnit pana acum. ca sa vezi coincidenta..
0

#7 Utilizator offline   Al Micu' 

• Enciclopedist
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 06 January 2011 - 09:30 AM

Vezi postareaWotaken, la Jan 5 2011, 09:54 PM, a spus:

Oare ce se intampla cu mine ? De ce eram asa de emotionat , de nervos la aparitia acelui baiat ?

asa e cand nu ai femei prin preajma o bucata de timp
0

#8 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 06 January 2011 - 09:44 AM

Vezi postareaWotaken, la Jan 5 2011, 10:54 PM, a spus:

Eu fac parte dintr-o organizatie secreta ce-si propune , in bunatatea ei , sa transforme oamenii in adevarate modele ale societatii

Apoi am descoperit adevarata vocatie cu ajutorul lor : homosexualitatea.

Sa inteleg ca societatea pe care o frecventezi au ca model social homosexualitate ?

Nu'i exclus, dar asta nu e o strategie la vedere . Este una perfida, prin care "fratii" mai inalti in grad se asigura ca ceilalti membri poti fi leali organizatiei .
Este mai usor sa santajezi o persoana care are secrete . :beee:

PS .
Eu nu'ti prevad o iesire din situiatia asta , cu atat mai mult din fratie .

Aceasta postare a fost editata de Ravl: 06 January 2011 - 09:46 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic