Mă tot ţin să fac actorie. De film. Mă rog, eu am cam īnceput cu teatrul, cu nişte cursuri, am avut noroc să particip şi īntr-o piesă de amatori. Not bad, mi-am zis. What next? Şi o bună prietenă mi-a sugerat improvizaţie. Mi-a recomandat şi pe cineva şi am zis, hai! P-asta n-o făcusem.
Aşa că m-am īnfipt īn problemă şi m-am dus la cursuri. M-am distrat teribil, am cunoscut oameni extraordinari, frumoşi, şi plini de viaţă. Ca atare, mi-a plăcut şi mă mai duc. Şi vă īncurajez cu toată căldura să mergeţi la astfel de cursuri chiar dacă nu vreţi neapărat să deveniţi actori. Vă recomand cu toată īncrederea Improvisneyland.ro.
Le mulţumesc pe această cale profesorilor şi colegilor mei de la curs. Ne vedem mai īncolo la grupa de avansaţi.
Dacă vreţi să mergeţi să rādeţi cu poftă la un spectacol de improvizaţie, vă recomand să urmăriţi spectacolele Improvisneyland. Intrarea e liberă şi de obicei joacă seara, la Scala Pub, pe Magheru.
Acum, ca să-l vedeţi şi pe subsemnatul la final de curs, urmăriţi fotograful din figura de mai jos. Totul a fost improvizat pe moment. Ni s-au dat rolurile şi atāt. Enjoy!
Sursa: Blogul meu.
Pagina 1 din 1
Improvizaţie despre... ei bine, improvizaţie.
Scris 12 April 2011 - 10:06 AM
Buna tuturor,
Lucrez la o agentie de modele aflata in cautarea unui profesor de improvizatie. Daca va pricepeti sau cunoasteti pe cineva, nu ezitati sa ne contactati.
O zi frumoasa!
Lucrez la o agentie de modele aflata in cautarea unui profesor de improvizatie. Daca va pricepeti sau cunoasteti pe cineva, nu ezitati sa ne contactati.
O zi frumoasa!
Scris 09 November 2011 - 05:59 PM
Buna tuturor! Am inceput sa urmez impreuna cu baietelul meu cursuri de actorie oferite de Studio Galapagos pe care il recomand. Eu am urmat si cursurile de dictie si inca le urmez. Marius, baietelul meu este foarte incantat de actorie si chiar imi spune ca el vrea sa joace pe scene mari si ca nu o sa renunte. Se vede ca ii place, si sper ca daca este realmente un vis il va urma si in viitor. Recomand cu mult entuziasm cursurile acestea: http://www.studiogalapagos.ro/
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
topic combinat |
Seherezada | 46 | 22.523 |
|
Sculptura | Seghi | 1 | 1.277 |
|
Piste de karting in Bucuresti? | peter bahuczki | 2 | 2.451 |