Tina', la Jan 5 2011, 11:01 AM, a spus:
Mai sunt cateva conditii, printre ele: are o vechime in munca de cel putin 3 ani sau a absolvit un program postuniversitar de nivel master in domeniu, acreditat conform legii si avizat de Consiliul de mediere (Legea 192/300 Art. 7)
Astazi am sunat la firma care reprezinta siteul de care va spuneam si ai dreptate. Mi se pare interesant acest curs si am deja cativa prieteni si colegi de munca care au urmat cursul si au fost incantati. Dupa curs imi pot deschide birou de mediator si nu se stie niciodata poate chiar o sa mearga.
Acritura, la Jan 5 2011, 10:56 AM, a spus:
Mi se pare o alta cale a multora,de a incerca disperat sa faca rost de bani
Daca cauti pe internet Statele Unite a implementat medierea in sistemul juridic si familial inca din anii 60 si celelalte tari din uniunea europeana folosesc medierea de zeci de ani. Noi normal ca suntem in urma cu orice dar nu crezi ca noi romanii ar trebui sa fim mai open-minded si cine stie ... candva peste sute de ani o sa ajungem si noi la nivelul lor. Macar sa facem efortul sa ne invatam copii sa gandeasca diferit si sa accepte noi idei. Am vazut ca si judecatoriile din romania au inceput sa recomande medierea. Eu zic ca merita acordata putina atentie acestui subiect si sa judecam un lucru dupa ce stim exact ce este si cum se desfasoara.