Blogspot sau Wordpress? Pareri.Opinii.Comentarii.
Scris 02 January 2011 - 04:00 PM
Va multumesc anticipat!
Scris 02 January 2011 - 04:28 PM
Daca nu va cumparati domeniu si vrei sa aveti blog.blogspot.com sau blog.wordpress, e irelevant ce o sa alegeti. Eu as merge pe WP+ un .com si hosting gratuit de la 000webhost pentru inceput, daca nu vreti sa investiti citiva dolari.
Scris 02 January 2011 - 04:40 PM
Scris 02 January 2011 - 04:47 PM
Jugulator, la Jan 2 2011, 04:40 PM, a spus:
Mulţam de sfat, habar n-am cum se face...că-s blondă, poate mă ghidezi tu
Scris 02 January 2011 - 06:01 PM
masha rasputina, la Jan 2 2011, 04:47 PM, a spus:
GoDaddy.com, cumperi .com-ul, te orientezi de hosting, preferabil platit, iti muti blogul cu tot cu posturi acolo. Diferentele majore ar fi ca te vede mai bine Google avind .com decit subdomeniu pe blogspot si a doua si cea mai importanta, as zice eu, ca sansele ca miine cind te trezesti blogul tau sa nu mai existe sint ca si nule.
Scris 03 January 2011 - 12:33 AM
Jugulator, la Jan 2 2011, 06:01 PM, a spus:
Jugulator, mă sperii! Există varianta să mă trezesc īntr-o bună dis de dimineaţă fără blog? Hau?...
Cine e răul care mi-ar face mie una ca asta?...şi ştie el oare că eu am 2(doi) verişori rakeţi īn Basarabia
Glumesc. Mulţumesc pentru info,mă voi gāndi la varianta asta...sinceră să fiu, se potriveşte mai mult celor care fac bănuţi din ceea ce scriu pe blog....ca să ai de unde amortiza.... Eu nu am avut asemenea intenţii, cānd l-am făcut...era doar de relax. Asta nu īnseamnă că rămāne bătută īn cuie situaţia.
Īn afară de asta, varianta cu plată are nişte fundaluri şi diverse variante de īmbunătăţire a aspectului, de le visezi noaptea
Scris 03 January 2011 - 10:43 AM
Scris 03 January 2011 - 07:31 PM
Jugulator, la Jan 2 2011, 05:28 PM, a spus:
Daca nu va cumparati domeniu si vrei sa aveti blog.blogspot.com sau blog.wordpress, e irelevant ce o sa alegeti. Eu as merge pe WP+ un .com si hosting gratuit de la 000webhost pentru inceput, daca nu vreti sa investiti citiva dolari.
Exista oameni care habar nu au ce e aia un calculator, tu i-ai numi pe aceia "retarzi"? Cred ca gandesti putin cam deformat si cam pueril.
Si sunt convins ca ti-a luat cativa ani buni sa inveti fie si html... fie si tabla inmultirii, mai tii minte cat de greu a fost?
Ai numi un copil de 6 ani retard? Pot continua la nesfarsit asa.
Ideea este ca nu toti ne-am nascut invatati, in plus, putem fi priceputi la diverse lucruri si in diverse domenii. Chiar si fara a sti sa folosim vreodata un calculator.
Scris 03 January 2011 - 11:24 PM
1. Cei care habar nu au de o chestie nu sint retarzi. Cei ce nu sint in stare sa invete o chestie triviala dupa o perioada normala de acomodare si aprofundare a unor concepte de baza sint fie retarzi, fie extrem de ignoranti si incapatinati.
2. HTML-ul necesar in WordPress se rezuma in mare la tagurile de aliniere/aspect text (<b></b>, <i></i>,<center></center>) si foarte putin CSS, eventual. Nici macar nu tre' sa ai habar de diferenta dintre <head> si <body>. Tabla inmultirii a fost foarte fun, o stiam dinainte de a ajunge in clasa I-a, am avut mari probleme cu ecuatiile de gradul 2-3 si schimbarile de semn in expresii de-alea lungi de prin clasa a V-a/a VI-a, ca sa nu mai aduc vorba de analiza matematica/trignometria, din care nu am inteles vreodata absolut nimic, chiar daca am si dat/trecut examene cu asa ceva.
3. Aici discutam de cineva care are habar sa foloseasca un calculator, si-a facut un blog, a ajuns la un nivel, si ar fi pacat sa nu mai faca un-doi-trei pasi inainte. Nu de alta, dar miine poate se trezeste in strada si asta i-ar putea ajuta sa cistige o piine...
Nici eu nu m-am nascut invatat, din pacate. Si nici macar nu am afirmat asa ceva. Plus ca daca te nasti invatat, ai pierdut toata distractia descoperirii de chestii noi...
P.S. Si totusi, aveai ceva de zis la subiect?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
script pentru upload pe site
ajutati-ma |
HACKER_001 | 0 | 4.892 |
|
eroare site | ALLeX4aLL | 3 | 1.103 |
|
|