Asta e un vis initiatic...imi place:)
In mijlocul unei sosele -aluzie transparenta la Cale(daca e o sosea ocupata,circulata,ar putea fi vorba de ,,calea cea larga''de care vorbeste Isus),dar...plutesti
Plutirea asta inseamna ascensiune,detasare.Esti aici,in viata asta,dar privesti cu detasare experienta ta...esti pe pamant,dar desprinsa de grosier.
Vezi...cu ochii inchisi -granita dintre interior si exterior,a disparut...te apropii de iluminare,empatia ti-a deschis vederea spirituala...
Ai o rana -nu e nevoie de speculatii(probabil e vorba de o rana emotionala,o suferinta).Nu stiu ce inseamna faptul ca e la sold...daca era in coasta,o asociam cu rana lui Isus,asa,pot doar sa imi dau cu parerea ca soldul,reprezinta mijlocul corpului...(ceva ce se intampla ,,la mijloc",sau ,,in centru'',sau legata de rude -in zona asta e si uterul- copii,si ombilicul-parintii,mama).Isus,reprezinta sinele divin,si iti vindeca rana.
Cerul are toate culorile spectrului(ca steagul gay

) -diversitate in unitate,divinul e in tot,si toate,toleranta(exista si o legenda care face din curcubeu,un pod intre paradis si pamant,sau un semn al iertarii si tolerantei divine)
Mesajul,este despre puterea iertarii si a tolerantei,de a vindeca.Iubirea e paradisul(cerul),si Dumnezeu.
Iubirea te vindeca de rana ta(care poate sa fie legata de relatia cu parintii sau copii).
Esti Acasa...la capatul unor scari(la inceputul unei evolutii,ascensiuni)
In al doilea vis,diamantele sunt pietre obisnuite...sunt diamante doar in mana lui Isus

In ochii lui Dumnezeu totul este pretios,totul apreciat.
Aparenta si esenta difera...in lumea spirituala(in mana lui Isus)sunt diamante...pe pamant,sunt privite ca pietre obisnuite...
Valorile spirituale,sunt poate dispretuite aici,dar ,,diamonds are for ever''