sau Inregistrare

• 69 Pagini +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Semnificatia viselor Evaluare topic: - - - - -

#181 Utilizator offline   Sarah N.... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 28 June 2008 - 08:59 PM

Vezi postareasamsara, la Jun 28 2008, 05:26 PM, a spus:

ce sa insemne barza? :D

Pai... ce sa-nsemne? Ce-nseamna pentru tine? La ce te gandesti acum, de exemplu, cand spui barza :)
0

#182 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 29 June 2008 - 10:13 AM

Fui ... avea in vis legatura si cu ceva in genul ca sa mai fac un copil si ziceam NU NU NU :roll:
E prima oara cand visez aceasta pasare si sper sa nu trebuiasca sa o vantez si sa o fac "vinovata" :o:
0

#183 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 29 June 2008 - 04:23 PM

Vezi postareaArcangelo, la Jun 28 2008, 01:28 PM, a spus:

Asta e un vis initiatic...imi place:)
In mijlocul unei sosele -aluzie transparenta la Cale(daca e o sosea ocupata,circulata,ar putea fi vorba de ,,calea cea larga''de care vorbeste Isus),dar...plutesti :roll:
Plutirea asta inseamna ascensiune,detasare.Esti aici,in viata asta,dar privesti cu detasare experienta ta...esti pe pamant,dar desprinsa de grosier.
Vezi...cu ochii inchisi -granita dintre interior si exterior,a disparut...te apropii de iluminare,empatia ti-a deschis vederea spirituala...
Ai o rana -nu e nevoie de speculatii(probabil e vorba de o rana emotionala,o suferinta).Nu stiu ce inseamna faptul ca e la sold...daca era in coasta,o asociam cu rana lui Isus,asa,pot doar sa imi dau cu parerea ca soldul,reprezinta mijlocul corpului...(ceva ce se intampla ,,la mijloc",sau ,,in centru'',sau legata de rude -in zona asta e si uterul- copii,si ombilicul-parintii,mama).Isus,reprezinta sinele divin,si iti vindeca rana.
Cerul are toate culorile spectrului(ca steagul gay :o: ) -diversitate in unitate,divinul e in tot,si toate,toleranta(exista si o legenda care face din curcubeu,un pod intre paradis si pamant,sau un semn al iertarii si tolerantei divine)
Mesajul,este despre puterea iertarii si a tolerantei,de a vindeca.Iubirea e paradisul(cerul),si Dumnezeu.
Iubirea te vindeca de rana ta(care poate sa fie legata de relatia cu parintii sau copii).

Esti Acasa...la capatul unor scari(la inceputul unei evolutii,ascensiuni)
In al doilea vis,diamantele sunt pietre obisnuite...sunt diamante doar in mana lui Isus :P
In ochii lui Dumnezeu totul este pretios,totul apreciat.
Aparenta si esenta difera...in lumea spirituala(in mana lui Isus)sunt diamante...pe pamant,sunt privite ca pietre obisnuite...
Valorile spirituale,sunt poate dispretuite aici,dar ,,diamonds are for ever'' :)

da, e o rana greu de inchis, dar nu e decat o problema de timp. multumesc pt interpretare, te-ai apropiat mult de ceea ce sunt si simt.
exact la acelasi lucru ma gandeam si eu in legatura cu cel de-al doilea vis.
mai fac si eu ceea ce faci tu, dar numai cand vad o mostra de scris, sau cand vine vorba de pozitionarea alunitelor si nu am o baza stiintifica. aveam un topic "ghicitul in alunite"... parca asa il numisem. poate vrei sa arunci o privire :)

Aceasta postare a fost editata de mica_curioasa: 29 June 2008 - 04:25 PM

0

#184 Utilizator offline   copil-in-anonimat 

• i'm a spooky kid :D
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 29 June 2008 - 05:01 PM

de la un timp am un alt vis... tot in staţia de metrou, insă o visez pe bunica mea (e vie, locuiesc cu ea, dorm cu ea), mereu şi mereu cum īncercă să urce pe scările rulante, dar ele merg prea repede şi nu se poate urca pe ele. apoi ea vrea sa se arunce pe şine, īn faţa metroului. nu īnţeleg nimic. :roll:
0

#185 Utilizator offline   Justine_ 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-July 08

Scris 04 July 2008 - 04:56 AM

O data la ceva timp visez oameni care mor sau care sunt deja morti. Am visat moartea apoape a tuturor celor dragi, ba chiar am visat ca si eu mor o data. Nu ma sperie aceste vise, nu sunt sub forma de cosmar, desi cand visez moatea cuiva drag uneori ma trezesc plangand. Acum niste ani buni (vreo 14) am visat ca mama murea. La scurt timp a aflat ca are cancer. S-a operat si traieste bine mersi si acum. Intr-o noapte am visat oameni care se sinucideau aruncandu-se de pe o cladire in care ma aflam.

Probabil ca suna foarte horror, sper sa nu se sperie nimeni. Nu este nici un fel de gluma macabra. Care ar putea fi cauza acestor vise? Le am de ani de zile. Nu in fiecare noapte, ci o data la 2 luni poate .... cele pe care mi le amintesc.
0

#186 Utilizator offline   Legion 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Validating
  • Inregistrat: 09-February 08

Scris 04 July 2008 - 05:12 AM

Vezi postareaJustine_, la Jul 4 2008, 05:56 AM, a spus:

Nu ma sperie aceste vise, nu sunt sub forma de cosmar, desi cand visez moatea cuiva drag uneori ma trezesc plangand.

Cand visezi ca mor altii ce iti zici, "Pfuai drace, bine ca am scapat si sunt inca vie". Mişto mod de a te consola cu ideea de a trăi! :P
0

#187 Utilizator offline   Justine_ 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-July 08

Scris 04 July 2008 - 05:16 AM

Nu, nu imi zic asta :P Imi zic ceva de genul "oh s**t!"
0

#188 Utilizator offline   Legion 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 04 July 2008 - 05:28 AM

Vezi postareaJustine_, la Jul 4 2008, 06:16 AM, a spus:

Nu, nu imi zic asta :P Imi zic ceva de genul "oh s**t!"

Adică "Oh shit, voi muri si eu oare? la fel ca ei?"

Asta e, vei muri si tu. Intr-un fel sau altul.
0

#189 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 04 July 2008 - 05:30 AM

cred ca te gandesti prea mult la acest aspect
apoi, de ce moartea in modul tau de a privi e o fatalitate si nu un mod evoluat de existenta
visele, daca revin repetat pe aceiasi tema , pot creea cosmaruri nocturne
din fericire nu pe toate le constientizam
0

#190 Utilizator offline   Legion 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 04 July 2008 - 05:44 AM

Vezi postareapuiu.t, la Jul 4 2008, 06:30 AM, a spus:

cred ca te gandesti prea mult la acest aspect
apoi, de ce moartea in modul tau de a privi e o fatalitate si nu un mod evoluat de existenta
visele, daca revin repetat pe aceiasi tema , pot creea cosmaruri nocturne
din fericire nu pe toate le constientizam

Cred că e prea de dimineaţă pentru tine ca să fi coerent!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 69 Pagini +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou