Pagina 1 din 1
Ce sa fac ? ....
Scris 28 December 2010 - 04:06 AM
Am 16 ani si sunt nedumerit.Am fost cu o fata timp de 11 luni,ea inca mai tine ff mult la mine dar nu vrea sa ne impacam,multi o sa spuna ca nu ma mai iubeste si sa o uit dar stiu sigur ca ea si acum plange dupa mine.As face orice sa ma impac cu ea am fost pana acum cu vreo 6-7 fete dar gandu mi-e numai la ea ...
Scris 28 December 2010 - 09:10 AM
Eu cred ca ar trebui sa-i demonstrezi ca o iubesti.Daca umbli cu alte fete nu faci decat sa-i arati ca te doare undeva de ea.Du-i niste flori,scrie-i o felicitare,cere-ti scuze pentru greselile pe care le-ai facut si daca intr-adevar te place,se va impaca cu tine.
Scris 28 December 2010 - 01:01 PM
Sabaualin, la Dec 28 2010, 05:06 AM, a spus:
Am 16 ani si sunt nedumerit.Am fost cu o fata timp de 11 luni,ea inca mai tine ff mult la mine dar nu vrea sa ne impacam,multi o sa spuna ca nu ma mai iubeste si sa o uit dar stiu sigur ca ea si acum plange dupa mine.As face orice sa ma impac cu ea am fost pana acum cu vreo 6-7 fete dar gandu mi-e numai la ea ...
Eu cred ca te lasa sa ajungi la 10 fete , apoi iti va spune cat de mult te iubeste.
Scris 28 December 2010 - 07:16 PM
Uit'o! E cea mai buna solutie!Daca nu vrea inseamna ca are ea motivele ei;-)
Scris 31 December 2010 - 12:21 PM
Io cand va zic voua ca maneaua ucide voi nuuu, Batman, Batman !...
Scris 01 January 2011 - 09:30 AM
Sabaualin, la Dec 28 2010, 04:06 PM, a spus:
Exista 4 motive:
1. Ai facut ceva grav si ie teama ca o sa faci din nou. Si-a pierdut increderea.
2. Nu ai facut nimic grav dar e inca suparata pe tine, banui ca din cauza motivului pentru care nu mai sunteti impreuna sau a certei si vrea sa te pedepseasca, punandu-te cu botul pe labe, alergand dupa ea.
3. E foarte orgolioasa si incapatanata. Se joaca de-a drama.
4. Nu mai tine la tine si nu stie cum sa-ti spuna ca sa terminat dea binelea, adio, ciao, goodbye.
Simplu. Afla care dintre cele 4 si ia-o de acolo. Bafta.
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 01 January 2011 - 09:32 AM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cum s-o scot la capat cu durerea? | Corre | 12 | 1.902 |
|
Nu stiu ce sa fac? | Locaboca | 16 | 1.786 |
|
Help! Am nevoie de cateva sfaturi... | ana_sab | 68 | 6.561 |