Se poate incetini albirea parului?
Scris 13 January 2006 - 04:42 PM
Eu am 25 de ani si nu am inca nici un fir de par alb dar am prietene, chiar mai tinere care deja incep sa aiba fire albe. Stie cineva daca putem incetini acest proces de albire a parului?
Scris 13 January 2006 - 04:53 PM
Nu-i vad rostul... eu am par carunt de cand aveam 25 si nu m-a deranjat... acum, depinde... daca esti fata, da, poate te deranjeaza
In general, e genetic, nu prea ai ce-i face, decat sa te vopsesti... nu cunosc nici un remediu pentru incetinirea acestui proces
Poate depinde si de celelalte cauze care ar putea determina acest lucru
In general, e genetic, nu prea ai ce-i face, decat sa te vopsesti... nu cunosc nici un remediu pentru incetinirea acestui proces
Poate depinde si de celelalte cauze care ar putea determina acest lucru
Scris 13 January 2006 - 04:57 PM
Scris 15 January 2006 - 03:02 PM
este un produs pe la tv de-i fac astia reclama. greyban. l-a utilizat tata si e super bun. doar ca tre sa-ti iei incontinuu. ca altfel se decoloreaza.
Scris 19 May 2006 - 08:38 PM
Desi pare un cliseu...cred ca se rezolva din interior... Daca nu avem stress, nu iese nici parul alb.
Scris 16 June 2006 - 03:23 PM
missulica, la Jan 15 2006, 04:02 PM, a spus:
este un produs pe la tv de-i fac astia reclama. greyban. l-a utilizat tata si e super bun. doar ca tre sa-ti iei incontinuu. ca altfel se decoloreaza.
am vrut si eu sa iau grey ban. dar inainte am avut curiozitatea sa caut pe net. si vad ca e interzis in unele tari pt ca e toxic si cancerigen.
Hair dye ingredient banned
http://www.canada.com/ottawa/ottawacitizen...22-d8c7b577d917
http://www.ewg.org/reports/skindeep/report...DUCT&id=8816595
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Mese
mese |
carmenpisicuta | 3 | 2.831 |
|